Κόλαση στο Μεξικό: Αστυνομικοί συνέλαβαν τον γιο του Ελ Τσάπο και ακολούθησε χάος – Ένοπλοι τους ανάγκασαν σε υποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας από τους γιους του Ελ Τσάπο εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην πόλη Culiacan, στην πολιτεία της Σιναλόα του Μεξικό και συνελήφθη από αστυνομικούς, κάτι που προκάλεσε χάος στην περιοχή.

Μόλις η είδηση έγινε γνωστή από τα τοπικά ΜΜΕ δεκάδες ένοπλοι περικύκλωσαν το σπίτι και τις δυνάμεις της αστυνομίας, έβαλαν φωτιά σε οχήματα και άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών αναγκάζοντας τους να εγκαταλείψουν άρον άρον την περιοχή, φυσικά χωρίς τον γιο του Ελ Τσάπο, με το skynews να σημειώνει πως ο Οβίντιο Γκουζμάν κατάφερε να διαφύγει κατά τη διάρκεια της μάχης των ενόπλων με τους αστυνομικούς.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που «ανέβηκαν» στα social media οι ένοπλοι –μέλη του πανίσχυρου καρτέλ της περιοχής- που επέβαιναν σε φορτηγάκια έβαλαν φωτιά σε οχήματα και επέβαλαν τον δικό τους «νόμο» στους δρόμους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το skynews, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φύγουν από το σημείο προκειμένου να προστατέψουν τη ζωή τους.

Ο υπουργός Ασφαλείας Αλφόνσο Ντουράζο σημείωσε σχετικά με το περιστατικό «Η απόφαση που πήραμε ήταν να υποχωρήσουμε από το σπίτι χωρίς τον Γκουζμάν σε μία προσπάθεια να αποφύγουμε περισσότερη βία στην περιοχή, να προστατέψουμε τη ζωή του προσωπικού μας και να επαναφέρουμε την ηρεμία στην πόλη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ