Σοκ – Έβρασε το κεφάλι του συντρόφου της, το έβαλε σε κουτί και το… έδωσε σε φίλη της – Πώς έφτασαν στα ίχνη της οι Αρχές – ΦΩΤΟ

Σοκ προκαλεί η είδηση της στυγερής δολοφονίας ενός Ισπανού πρώην υπαλλήλου τράπεζας τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί. Σύμφωνα με τη Daily Mail για το έγκλημα κατηγορείται η 61χρονη σύντροφος του.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα το κεφάλι του άτυχου άνδρα βρέθηκε μέσα σε κουτί και σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση η φερόμενη ως δράστης προτού το τοποθετήσει εκεί το είχε βράσει και το είχε τυλίξει με αλουμινόχαρτο.

Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της 61χρονης Maria del Carmen Merino Gomez έπειτα από μία μακάβρια ανακάλυψη σε διαμέρισμα σε πόλη της βόρειας Ισπανίας.

Η κατηγορούμενη είχε δώσει τον Απρίλιο ένα κουτί σε μία φίλη της, στην οποία είχε υποστηρίξει ότι περιείχε σεξουαλικά βοηθήματα τα οποία δεν ήθελε να βρουν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης του συντρόφου της σε περίπτωση που κάνουν έλεγχο στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα η γυναίκα δέχτηκε να κρατήσει το κουτί το οποίο και αποφάσισε να ανοίξει πριν από μερικές ημέρες εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας. Μόλις αντίκρισε το μακάβριο περιεχόμενο του κουτιού ενημέρωσε τις Αρχές.

Η 61χρονη που συνελήφθη υποστήριξε στους αστυνομικούς πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του συντρόφου της και ότι βρήκε το συγκεκριμένο κουτί στα σκαλιά έξω από το σπίτι της αλλά δεν ήθελε να το παραδώσει καθώς ήταν ότι της είχε απομείνει από εκείνον.

Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ