Θύμα του βιαστή της Κέρκυρας περιγράφει τον εφιάλτη της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μπαρ στον Κάβο εντόπισε η κάμερα βρετανικής εκπομπής τον βιαστή της Κέκρυρας, ο οποίος αποφυλακίστηκε 43 χρόνια νωρίτερα, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου. Ένα από τα θύματά του, η Κέιλι Μόργκαν μιλά στην ίδια εκπομπή και περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του άνδρα που αποκαλείται “το τέρας του Κάβου”.

Το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών για τον βιασμό 4 Βρετανίδων και πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υπόθεση βιασμού, αλλά αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από μόλις 9 χρόνια στη φυλακή. Η δράση του διήρκεσε 46 ημέρες, ενώ φέρεται να είχε πολλά περισσότερα θύματα.

Η Μόργκαν επιρρίπτει ευθύνες στους ντόπιους που “φιλοξενούν” έναν βιαστή, θεωρώντας πως έτσι βλάπτουν οι ίδιοι τον τουρισμό όταν δέχονται στα μαγαζιά τους έναν καταδικασθέντα βιαστή. Περιγράφοντας τον εφιάλτη της στο ITV είπε: «Εργαζόμουν στην Κέρκυρα το 2010. Μόλις είχα τελειώσει το Πανεπιστήμιο και εργαζόμουν ως τουριστική αντιπρόσωπος. Ένα απόγευμα που βρισκόμουν στην παραλία, με πλησίασε από πίσω, με ρώτησε ‘τι ώρα είναι’» κι όταν γύρισα να του απαντήσω, με χτύπησε στο κεφάλι. Με έριξε στο έδαφος και με έσυρε μέσα στο δάσος. Ήμουν αιχμάλωτη επί 14 ώρες και με βίασε πέντε φορές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ