Μυστήριο με πτώμα σε προχωρημένη σήψη ανοιχτά της Σκιάθου

Το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα ηλικίας μεταξύ 30-50 χρονών εντόπισε θαλάσσιο ταξί στις 5 το απόγευμα στην περιοχή μεταξύ Σκιάθου και Κατηγιώργη. Σε συνεννόηση του κυβερνήτη του σκάφους και του Λιμεναρχείου Βόλου, η σορός του άνδρα ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στον Κατηγιώργη, όπου παραλήφθηκε από γραφείο τελετών και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο άνδρας, εκτιμάται ότι βρισκόταν για μέρες στη θάλασσα, φορούσε μόνο το μαγιό του και είναι ηλικίας 30 ως 50 χρονών. Επειδή βρισκόταν για μέρες στη θάλασσα βρίσκεται σε σήψη, ενώ προανάκριση για το πτώμα διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Επειδή στην περιοχή της Μαγνησίας και της Λάρισας δεν δηλώθηκε εξαφάνιση ή πνιγμός άνδρα τις τελευταίες μέρες, εκτιμάται ότι λόγω των βορείων ανέμων, ενδεχομένως ο άνδρας να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα από βόρεια, ενδεχομένως από τη Χαλκιδική.

Το Λιμεναρχείο παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ θα γίνει διασταύρωση με τη λίστα αγνοουμένων, για να βρεθεί η ταυτότητά του.Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ