Την ξέχασε ο πατέρας της στο τρένο όταν ήταν τεσσάρων ετών και… ξαναβρήκε την οικογένειά της 20 χρόνια μετά

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η περιπέτεια μίας 24χρονης από την Λευκορωσία, η οποία είχε χωριστεί από την οικογένειά της σε ηλικία 4 χρονών όταν ο πατέρας της την έχασε μέσα σε τρένο και κατάφερε να την ξαναβρεί έπειτα από δύο δεκαετίες.

Η 24χρονη Γιούλια πέρασε μυστηριωδώς από τη Λευκορωσία στη Ρωσία και η πραγματική της οικογένεια δεν κατάφερε ποτέ να την εντοπίσει με αποτέλεσμα να μεγαλώσει με θετούς γονείς.

Είκοσι χρόνια μετά, ο της σύντροφος έκανε το απλό: μία αναζήτηση στο διαδίκτυο ως το ”κορίτσι του τρένου” και βρήκε την οικογένεια.

Κάπως έτσι η Γιούλια ταξίδεψε και βρήκε την οικογένειά της, με τη σχέση τους να επιβεβαιώνεται μέσω εξέτασης DNA.

Οι γονείς της, τα 50 τους πια την υποδέχθηκαν θερμά, ενώ ο πατέρας της της ζήτησε συγγνώμη που την έχασε τότε.

Η Γιούλια θυμάται ότι ταξίδευε με έναν άνδρα και μία γυναίκα, ενώ κρυβόντουσαν από την Αστυνομία. Τρεις εβδομάδες αργότερα την βρήκε η Αστυνομία και αφού δεν κατάφεραν να βρουν την οικογένειά τους στη Ρωσία, την έδωσαν σε ορφανοτροφείο, όπου και μεγάλωσε. Από εκεί την υιοθέτησε μία οικογένεια που είχε δύο γιους και ήθελε μία κόρη.

Όταν οι γονείς είχαν πάει τότε στην Αστυνομία, είχαν θεωρηθεί ύποπτοι για τη δολοφονία του παιδιού, ενώ όπως φαίνεται το παιδί είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Μεγαλώνοντας έψαχνε την οικογένειά της, ενώ ούτε οι γονείς της σταμάτησαν να την αναζητούν. Η 24χρονη δεν βρήκε μόνο τους γονείς της, αλλά και τα δύο της αδέλφια, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές ποιος ευθύνεται για την αρπαγή της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ