Τρόμος για δασκάλα – Μητέρα μαθητή ορκίστηκε να τη σκοτώσει… λόγω ζήλιας για τον γιο της

Σε φυλάκιση για έξι μήνες με αναστολή ενός έτους καταδικάστηκε μία 40χρονη γυναίκα που απείλησε να σκοτώσει τη δασκάλα του πεντάχρονου γιου της επειδή ο μικρός μιλούσε με θαυμασμό για εκείνη.Επίσης, σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα, απαγορεύεται στη 40χρονη να επικοινωνήσει με τη δασκάλα για πέντε χρόνια.

Η Νουσί Ιμράν εμφανιζόταν στο σπίτι της Ρεμπέκα Κάιντ, τη βομβάρδιζε με κλήσεις, μηνύματα και email, την ενοχλούσε με κάθε τρόπο, όταν της έγινε εμμονή ότι η δασκάλα είχε κάνει συνωμοσία για να της διαλύσει την οικογένεια.Η παρενόχληση άρχισε όταν η δασκάλα άρχισε να στηρίζει και να ενθαρρύνει τον πεντάχρονο μαθητή της και γιο της Ιμράν. Ο μικρούλης μιλούσε με θαυμασμό για τη δασκάλα του ΄και κάποια στιγμή ρώτησε τη μαμά του αν μπορούσε να αγοράσει λουλούδια για τη Ρεμπέκα. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στη 40χρονη. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η δασκάλα ειδοποίησε κοινωνική λειτουργό επειδή παρατήρησε ότι η μητέρα ήταν πολύ σκληρή με τον γιο της καθώς του άλλαζε επιδέσμους σε μια μολυσμένη πληγή.

Σε μία δημόσια αντιπαράθεσή τους στο σχολείο η μητέρα ρώτησε τη δασκάλα: “Με φοβάσαι;” και εκείνη απάντησε “απλώς κάνω τη δουλειά μου ως δασκάλα”.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν η Ιμράν είπε σε έναν γιατρό ότι σκόπευε να σκοτώσει τη Ρεμπέκα Κάιντ εξαιτίας “του πόνου και του βασανιστηρίου που την υπέβαλε” ισχυριζόμενη ότι είχε συνωμοτήσει για να της πάρει τα παιδιά της. Τελικά απέδωσε τις απειλές σε στρες.

Η δασκάλα δήλωσε σοκαρισμένη που ένας γονιός την απείλησε με τη ζωή της.

Η Ιμράν παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι κατεδίωκε και παρενοχλούσε τη δασκάλα από τον Μάιο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2019.

Γύρω στα Χριστούγεννα του 2018 η κατάσταση είχε κορυφωθεί με τη μητέρα να εμφανίζεται ακόμη κι έξω από το σπίτι της δασκάλας. Τον Ιανουάριο του 2019 ενημερώθηκε το σχολείο και υπήρξε συνάντηση με την ύποπτη η οποία θεωρούσε ότι θα της πάρουν το παιδί εξαιτίας της Κάιντ. Τον Μάρτιο του 2019 η κατηγορουμένη έφθασε στο σχολείο και ενημερώθηκε ότι δεν της επιτρεπόταν η είσοδος από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και πως δεν έπρεπε να επικοινωνήσει με τη δασκάλα. Επίσης, της είπαν ότι αν είχε θέματα να συζητήσει έπρεπε να επικοινωνήσει με τον διευθυντή. Ωστόσο, και πάλι εθεάθη έξω από το σπίτι της δασκάλας να οδηγεί αργά. Εκείνη αναστατώθηκε για το τι μπορούσε να συμβεί και ακολούθησε νέα συνάντηση με τη μητέρα διώκτη.

Είπε ότι δεν θα ξαναπάει στο σπίτι της δασκάλας. Αλλά συνεχίστηκαν οι κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα όπου έλεγε ότι είναι στο νοσοκομείο και χρειάζεται βοήθεια. Η κατηγορουμένη πήγε σε ραντεβού με ψυχολόγο στην οποία είπε ότι είναι θύμα πλεκτάνης για να της πάρουν τα παιδιά της. Επίσης, είπε ότι ήθελε να σκοτώσει τη δασκάλα για όλο τον πόνο που της προκάλεσε και έτσι η σύμβουλος ψυχικής υγείας επικοινώνησε με την αστυνομία και είπε ότι εξέλαβε ως σοβαρή την απειλή. Έτσι η γυναίκα συνελήφθη κι έμεινε δύο μέρες υπό κράτηση. Παραδέχτηκε όλα όσα έκανε κι έτσι η αστυνομία πήγε στη δασκάλα και την ενημέρωσε. Εκείνη σοκαρίστηκε καθώς δεν είχε ιδέα ότι η κατάσταση είχε εξελιχθεί τόσο άσχημα. Είχε λάβει περισσότερα από 100 email πέρα από όλα τα άλλα μέσα επικοινωνίας που είχε χρησιμοποιήσει η μητέρα για να έρθει σε επαφή μαζί της.

σχολίασε κι εσύ