Στη δίνη του σκανδάλου Έπσταϊν ο πρίγκιπας Άντριου – Η επίσημη ανακοίνωσή του για την εμπλοκή του

Μετά τη δημοσίευση βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2010, που τον απεικονίζει να απολαμβάνει τη φιλοξενία στην έπαυλη του παιδεραστή εκατομμυριούχου Τζέφρι Επσταϊν στη Νέα Υόρκη, ο πρίγκιπας Άντριου προχώρησε σε ανακοίνωση μέσω των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, στην οποία εκφράζει τον τρόμο του για τους ισχυρισμούς σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση γύρω από τον πρώην φίλο του Επσταϊν.

Στη δήλωση του πρίγκιπα Άντριου αναφέρεται: “Ο Δούκας του Γιορκ εκφράζει τον τρόμο του από τις πρόσφατες αναφορές σχετικά με τα φερόμενα εγκλήματα του Τζέφρι Επσταϊν. Ο Αυτού Εξοχότατος αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση οποιουδήποτε ανθρώπου και οι υπαινιγμοί ότι ο ίδιος θα ενέκρινε, θα συμμετείχε ή θα ενθάρρυνε οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά είναι αποτρόπαιοι”.

Στο μεταξύ, νέες αποκαλύψεις ταλανίζουν τα Ανάκτορα, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Δούκας του Γιορκ είχε φιλοξενήσει στα μέσα του 1999 στο Παλάτι του Μπαλμόραλ τον Επσταϊν μαζί με ανήλικη “σκλάβα του σεξ”, ενώ την εποχή εκείνη διέμενε στη συγκεκριμένη βασιλική κατοικία και η μητέρα του Ελισάβετ. Το περιστατικό αποκάλυψε νεαρή γυναίκα μιλώντας στην Daily Mail, ενώ εκείνη την εποχή ο οικονομολόγος που αυτοκτόνησε στη φυλακή την προηγούμενη εβδομάδα είχε αρχίσει να “στρατολογεί” νεαρές “σκλάβες του σεξ”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ