Ισραηλινός έκανε τη μεγαλύτερη δωρεά στην 19χρονη Βρετανίδα που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της

Στον διαδικτυακό έρανο που πραγματοποιεί η οικογένεια της 19χρονης Βρετανίδας, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στην Κύπρο, συμμετέχει ένας άνδρας από το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Times Of Israel, πρόκειται για τον Aryeh Fraser, ο οποίος κατάγεται από το Ισραήλ αλλά διαμένει στο Μαϊάμι και δώρισε $9,000, ποσό που αποτελεί τη μεγαλύτερη έως τώρα δωρεά στον διαδικτυακό έρανο που διεξάγεται για την 19χρονη και έχει ως στόχο τη συλλογή $18,000 για να πληρώσει η οικογένεια της Βρετανίδας την νομική της ομάδα.

«Δεν δικαιολογώ την καταγγελία της. Αυτή είναι μια ανθρωπιστική δωρεά όμως», ανέφερε ο Ισραηλίτης στη Ynet. «Εάν η κόρη σου αντιμετώπιζε πρόβλημα και δεν είχες λεφτά, εγώ δεν επιλέγω πλευρά με αυτό που κάνω. Δεν υπερασπίζομαι την συμπεριφορά των αγοριών ούτε είμαι δικαστής», ανέφερε.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ανέφερε ότι ήταν χαρούμενος όταν άκουσε ότι οι Ισραηλινοί είχαν βγει από την φυλακή, αλλά τώρα έχει σκοπό να βοηθήσει την οικογένεια της 19χρονης.

«Αυτό που λέω είναι να επιστρέψει η νεαρή γυναίκα στο σπίτι της και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση. Το να δικαστεί στην Κύπρο δεν θα βοηθήσει κανέναν”, συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως η 19χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες ψευδούς καταγγελίας βιασμού από 12 Ισραηλίτες στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένα ζευγάρι από το Ισραήλ έδωσε επίσης λεφτά για την Βρεταν΄δια. Πρόκειται για την Hadar και τον σύντροφό της. Μετά την δωρεά δήλωσαν στο Ynet: «Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι οι Ισραηλινοί οι ίδιοι. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι στην πραγματικότητα μπορούμε να την στηρίξουμε».

Μάλιστα, η Hadar είπε: «Ως γυναίκα, πιστεύω την Βρετανίδα που είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ακόμα και εάν δεν έγινε, οι πράξεις που έγιναν δεν ήταν νόμιμες, όπως το ότι την βιντεογραφούσαν».

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη σελίδα του εράνου, ανάμεσα στους δωρητές βρίσκονταν άλλα 265 ονόματα Ισραηλινών.

Πηγή/ΦΩΤΟ: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ