Φρίκη στις φυλακές της Βραζιλίας: Τους δολοφόνησαν και έπαιζαν ποδόσφαιρο με τα κεφάλια τους – Προσοχή σκληρές εικόνες – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα αρρωστημένο βίντεο, που αποτυπώνει τη φρίκη μετά την πολύνεκρη εξέγερση στη φυλακή Αλταμίρα, στην πολιτεία Παρά στη Βραζιλία. Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης 57 κρατούμενοι σκοτώθηκαν και οι 16 απ’ αυτούς αποκεφαλίστηκαν.

Η εξέγερση στη Βραζιλία ήταν η συνέχεια σύγκρουσης ανάμεσα σε μέλη αντίπαλων συμμοριών. Το ανατριχιαστικό βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που μέλη μιας από τις συμμορίας παίζουν ποδόσφαιρο στην ταράτσα της φυλακής και αντί για μπάλα, χρησιμοποιούν τα κεφάλια των αντιπάλων τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Τουλάχιστον έξι άτομα, που θεωρούνται μέλη μιας από τις συμμορίες που ενεπλάκησαν στη βίαιη εξέγερση, φαίνονται στο βίντεο να βρίσκονται στην ταράτσα της φυλακής και να παίζουν ποδόσφαιρο με τα κεφάλια των θυμάτων τους.

Το σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την εξέγερση στη φυλακή Αλταμίρα. Η εξέγερση ξεκίνησε γύρω στις 7 το πρωί (13.00 ώρα Ελλάδας) και τελείωσε το μεσημέρι, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού δυο φύλακες κρατήθηκαν όμηροι αλλά τελικά απελευθερώθηκαν.

Η φυλακή Αλταμίρα είναι χωρητικότητας 200 κρατουμένων αλλά οι αρχές της Βραζιλίας κρατούν εκεί 311 ανθρώπους.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ