Συγκλονίζει η ιστορία της 5χρονης Ριχάμ από τη Συρία – Πέθανε για να σώσει την αδελφή της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η σπαρακτική στιγμή που μία 5χρονη, η οποία είχε καταπλακωθεί από τα ερείπια του σπιτιού της, μετά από βομβαρδισμούς στην πόλη Αρίχα της Συρίας, κατάφερε να σώσει τη ζωή της μικρής της αδελφής.

Το σοκαριστικό βίντεο και φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε το SY24, δείχνει την Riham al-Abdullah να κρατά με το χεράκι της την μικρή Tuqa, ενώ ο πατέρας τους προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να τις βοηθήσει. Ο φόβος και η απόγνωση είναι ζωγραφισμένες στο πρόσωπο του άνδρα, βλέποντας τις μικρές του κόρες να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και να μην μπορεί να τις βοηθήσει.

“Όταν έφτασα στο σημείο ο πατέρας προσπαθούσε να σώσει τα παιδιά του, που ήταν παγιδευμένα στα ερείπια, ούρλιαζε και έκλαιγε από τον πόνο” δήλωσε ο Bashar al-Sheikh, ο φωτογράφος του δικτύου SY24, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο και πριν σπεύσει να βοηθήσει, τράβηξε τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς δείχνει την πραγματική εικόνα του πόνου και της φρίκης του πολέμου.

“Τα κορίτσια έπεσαν από τον πέμπτο όροφο, τότε άφησα την κάμερα και έτρεξε να τα σώσω. Τα βάλαμε σε ένα αυτοκίνητο και τρέξαμε στο νοσοκομείο” πρόσθεσε.

Το συριακό πρακτορείο έκανε γνωστό ότι η 5χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, ενώ η μικρή της αδελφή νοσηλεύεται στην εντατική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ