Θρήνος για αστέρα της K-pop – Νεκρός ο πατέρας του στο Μεξικό – ΦΩΤΟ – BINTEO

Νεκρός στα 58 του χρόνια είναι ο Χοσέ Αρεντόντο, πατέρας του αστέρα της κορεατικής pop Σάμιουρελ. Ο άνδρας βρέθηκε χτυπημένος μέχρι θανάτου στο Μεξικό, στην πόλη Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο.

“Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές Αρχές για να διευκρινίσουμε την αιτία του θανάτου” ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, καθώς ο Αρεντόντο ήταν επιχειρηματίας στην Καλιφόρνια.

Το πτώμα του έφερε τραύμαs από αιχμηρό αντικείμενο.

Οικογενειακός φίλος δήλωσε στο Fox 58 ότι ο Αρεντόντο σκοτώθηκε τη Δευτέρα έπειτα από εισβολή στο σπίτι του. Σύμφωνα με το site της εταιρείας που είχε ιδρύσει, είχε γεννηθεί στο Κουαλκομάν, μεξικανική επαρχία στο Μιτσοάκαν.

Ήταν το 4ο από έντεκα παιδιά που μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ήταν 12 ετών. Το 1993 αγόρασε την έκταση όπου στεγάζεται η επιχείρηση αυτοκινήτων που έχει, όπου διαχειρίζεται 250 με 300 αυτοκίνητα. Επέκτεινε τις συνεργασίες του με άλλες αυτοκινητιστικές εταιρείες. Είχε ευρεία δράση στην κοινότητα και ενθάρρυνε παιδιά να μην εγκαταλείπουν το σχολείο αλλά να λαμβάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση.

Επίσης, επισκεπτόταν φάρμες όπου βοηθούσε στη σίτιση των εργατών.

Ο επιχειρηματίας ήταν ο πατέρας του 17χρονου Σάμιουελ που πλέον μένει στη Νότιο Κορέα. Κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο άλμπουμ του το 2017. Η μητέρα του είναι από την Κορέα, αλλά ο Σάμιουελ γεννήθηκε στις ΗΠΑ. Προτού γίνει αστέρας της K-pop εμφανιζόταν στα διαφημιστικά σποτ της εταιρείας του πατέρα του.

Πηγή: Daily Mail, allkpop.com, New York Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ