Άγρια επίθεση σε έφηβη λόγω απόρριψης – ΦΩΤΟ

Αναίσθητη απέμεινε μία έφηβη στο Μάντσεστερ όταν ένας άνδρας τη γρονθοκόπησε με βαναυσότητα όταν του είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για περισσότερα μαζί του.

Η Γκαμπριέλ Γουόλς, 18 ετών, βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο μαζί με μια φίλη της στο κεντρικό Μάντσεστερ όταν την πλησίασε ο δράστης της επίθεσης μαζί με άλλους δύο άνδρες. Τα κορίτσια απομακρύνθηκαν αλλά οι άνδρες συνέχισαν να τις ακολουθούν και προσπαθούσαν να τους μιλήσουν, είπε η Γκαμπριέλ, η οποία, σε μια προσπάθεια να τους απομακρύνει, γύρισε και είπε: “λυπάμαι, δεν ενδιαφέρομαι”.

Το σχόλιό της προκάλεσε την οργή τους. “Μας παρενοχλούσαν. Έλεγα στη φίλη μου Κάιλι “πάμε” και τότε με χτύπησε, με έριξε αναίσθητη. Όταν συνήλθα ήμουν ξαπλωμένη στο έδαφος και τρεις άνδρες είχαν επιτεθεί στην Κάιλι” περιγράφει η 18χρονη τις δραματικές στιγμές.

Εθελοντές από κοινότητα ασφαλείας προσέτρεξαν σε βοήθειά τους και τους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

“Είπαν να καλέσουν ασθενοφόρο αλλά υπήρχε δίωρη αναμονή κι έτσι πήρα ταξί για το νοσοκομείο. Δεν έκαναν και πολλά, βασικά μου έδωσαν σταγόνες και μου είπαν να πάω σπίτι. Πήγα ξανά στο οφθαλμιατρείο και μου είπαν ότι έχω αιμάτωμα στο μάτι. Δεν μπορώ ούτε να δω, όταν ανοίγω το μάτι μου βλέπω κάτι κίτρινες κηλίδες” είπε η Γκαμπριέλ.

“Πιστεύω ότι ήταν ζήλια, καθαρά εγωισμός επειδή τον απέρριψα μπροστά στους φίλους του” πρόσθεσε.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ