Την πέταξαν έξω από πτήση λόγω… αποκαλυπτικής ενδυμασίας

Μία 31χρονη μητέρα δύο παιδιών υποχρεώθηκε να αποβιβαστεί από πτήση επειδή, όπως καταγγέλλει η ίδια, ήταν αποκαλυπτικό το μπλουζάκι της. Η γυναίκα επέλεξε ένα τοπ χωρίς εσώρουχο με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι σχεδόν σε κοινή θέα.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται, όταν επιβιβάστηκε, μία αεροσυνοδός της είπε ότι η ενδυματολογική επιλογή της δεν είναι κατάλληλη για την πτήση καθώς υπήρχαν παιδιά. Έτσι, αναγκάστηκε να αποβιβαστεί και να κοιμηθεί το βράδυ στο πάτωμα του αεροδρομίου της Μάλαγας, ενώ το επόμενο πρωινό πλήρωσε επιπλέον 180 ευρώ για να επιστρέψει με άλλη πτήση σπίτι της.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η 31χρονη στη βρετανική The Sun, “η αεροσυνοδός με προσέβαλε μπροστά σε όλυος τους επιβάτες λέγοντάς μου ότι δεν επιτρέπεται να μπω με αυτό το μπλουζάκι. Μου είπε ‘όχι, καθίστε στην άκρη΄και προσπάθησε να με καλύψει με τα χέρια μου. Με συνόδευσαν μακριά από το αεροσκάφος. Ήταν πολύ σεξιστικό. Άρχισα να κλαίω” εξομολογήθηκε η Χάριετ από το Σάουγολντ του Σάφολκ. Έβαλε ένα φούτερ και προσπάθησε να επιβιβαστεί και πάλι.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι αναγκάστηκαν να πουν στη γυναίκα να αποβιβαστεί λόγω της διαταραγμένης συμπεριφοράς της.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η επιβάτις από τη Μάλαγα με προορισμό το Στάνστεντ δεν μπορούσε να ταξιδέψει λόγω της διαταραγμένης συμπεριφοράς της. Έπειτα από ανησυχία για την ενδυμασία της, μέλος του πληρώματος της ζήτησε ευγενικά να φορέσει κάτι επιπλέον για την πτήση και η επιβάτις συμφώνησε. Ωστόσο, ακολούθως άρχισε να ενεργεί επιθετικά κατά μέλος του πληρώματος. Τόσο το πλήρωμα του αεροσκάφους όσο και του εδάφους είναι εκπαιδευμένα να διαχειρίζονται όλες τις καταστάσεις και να ενεργούν άμεσα και αρμόδια. Δεν ανεχόμαστε επιθέσεις ή απειλές εναντίον των υπαλλήλων μας” επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ