Άγριος καβγάς του Μπόρις Τζόνσον με τη σύντροφό του

Άγριο καβγά του Μπόρις Τζόνσον, υποψήφιου για την προεδρία των Συντηρητικών στη Βρετανία, με τη σύντροφό του Κάρι Σίμονς, ισχυρίζεται ότι κατέγραψε γείτονας του ζευγαριού, που μάλιστα κάλεσε την αστυνομία.Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και έκανε έρευνα χωρίς να προκύψει κάτι, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει:«Στις 00:24 την Παρασκευή 21 Ιουνίου, η αστυνομία απάντησε σε κλήση από κάτοικο του νότιου Λονδίνου. Ο καλών ανησυχούσε για την ασφάλεια μας γυναίκας γείτονα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και μίλησε με τους ενοίκους του διαμερίσματος, οι οποίοι ήταν ασφαλείς και καλά στην υγεία τους. Δεν υπήρξε κάποιο αδίκημα ή εμφανείς ανησυχίες και δεν υπήρξε λόγος να λάβει δράση».

Ο γείτονας δήλωσε στην Guardian πως κατέγραψε τον καβγά από το διαμέρισμά τους, ανησυχώντας για την Σίμοντ. Στην ηχογράφηση, που έχει στην κατοχή της η βρετανική εφημερίδα, ο Μπόρις Τζόνσον ακούγεται να αρνείται να φύγει από το διαμέρισμα και να λέει στην σύντροφό του να «φύγει από το λάπτοπ του» προτού ακουστεί ένας πολύ δυνατός θόρυβος.Η Σίμοντ ακούγεται να λέει πως ο Μπόρις Τζόνσον κατέστρεψε τον καναπέ με κόκκινο κρασί. «Δεν σε νοιάζει για τίποτα γιατί είναι κακομαθημένος. Δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τα χρήματα ή για κάτι άλλο» λέει.

Σύμφωνα με τον γείτονα: «Ακολούθησε ένας ήχος από σπάσιμο, πιθανότατα πιάτων. Υπήρξαν μερικές πολύ δυνατές κραυγές που είμαι βέβαιος πως ήταν από την Κάρι, η οποία φώναζε συνέχεια «Φύγε». Του έλεγε «φύγε από το σπίτι μου» αλλά αυτός αρνούνταν. Και στη συνέχεια, μετά τα ουρλιαχτά ακολούθησε σιωπή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ