Παππούδες “συνέλαβαν” τον επίδοξο απαγωγέα της εγγονής τους – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Παππούδες απώθησαν και συνέλαβαν έναν άνδρα που εισέβαλε στο διαμέρισμά τους και επιχείρησε να αρπάξει την εξάχρονη εγγονή τους. Ο 37χρονος Μπέντζαμιν Τζ. Ντίλον συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη, εκφοβισμό και αντίσταση της σύλληψης, μετά το περιστατικό στον Λίμπανον της Ιντιάνα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο Ντίλον έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος στη μέση της νύχτας στις 3 Ιουνίου και είπε στους παππούδες Μάρτιν και Πατρίσια Ροθ ότι “παίρνω το παιδί”.

Οι δυο τους κατάφεραν να τον σπρώξουν έξω από την πόρτα και να τον ακινητοποιήσουν μέχρι να φθάσουν οι αστυνομικοί, που βρήκαν τον επίδοξο απαγωγέα χωρίς μπλούζα και ταραγμένο. Είπε στους αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι είχε βιαστεί και ισχυρίστηκε ότι ήταν η κόρη του.

Έσφιξε τις γροθιές του και είπε στους αστυνομικούς ότι θα πολεμήσει με όλους και θα τους σκοτώσει. Εκείνοι προέτειναν τα όπλα τους αλλά και αυτό ήταν αναποτελεσματικό. Όταν κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες, ο Ντίλον ακόμη κλωτσούσε και ούρλιαζε στους αξιωματικούς.

Το εξάχρονο κορίτσι δεν τραυματίστηκε αλλά φοβήθηκε. Η γιαγιά του παιδιού δήλωσε στο Fox59 ότι “κοιμόμουν βαθιά στο δωμάτιό μου όταν αυτός ο άνδρας μπήκε κλωτσώντας μέσα και είπε έχεις την κόρη μου. Ταράχτηκα πολύ, έτρεμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί επέλεξε το διαμέρισμά μας. Ποτέ δεν θα το καταλάβω. Δεν θα ήθελα να επιστρέψει στο διαμέρισμά μου ξανά. Θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή”.

Επίσης, η Πατρίσια είπε ότι μάλλον ο Ντίλον ήταν υπό την επιρροή ναρκωτικών. “Ελπίζω να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται για να σταθεί στα πόδια του”. Ο Ντίλον που ήδη περίμενε τη δίκη του για κατηγορίες περί ναρκωτικών, φυλακίστηκε με εγγύηση 75.000 δολαρίων πριν από τη δίκη του τον Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Ιντιάνα έκανε λόγο για μεγάλη παρεξήγηση, καθώς νόμιζε ότι εκεί βρισκόταν η δική του κόρη που έχει να τη δει καιρό. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι του επέτρεψε να μπει στο διαμέρισμα και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ