Φρίκη στην Κίνα: Έγκυος πέταξε καυτή σούπα σε μωρό γιατί την εκνεύρισε ο θόρυβος – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκυος γυναίκα στην Κίνα προκάλεσε φρίκη όταν πέταξε πάνω σε μωρό 11 μηνών ένα μπολ με καυτή σούπα. Το μωρό καθόταν στην αγκαλιά της μαμάς του και χτυπούσε το κουτάλι στο τραπέζι επανειλημμένα.

Ο θόρυβος προκάλεσε εκνευρισμό στην 28χρονη Ρεν, που πρόκειται να γίνει και η ίδια μητέρα, και αφού πήρε από διπλανό τραπέζι ένα πιάτο με σούπα το έριξε πάνω στο μωρό, που υπέστη εγκαύματα στην πλάτη και στους γλουτούς του. Η δράστρια απέφυγε την κράτηση των 15 ημερών, καθώς οι νόμοι της Κίνας προστατεύουν τις έγκυες γυναίκες. Tο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη Σιαντσένγκ στην κεντρική Κίνα, στην επαρχία Χενάν. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα καβγάδισε με τη μητέρα του μωρού λίγο πριν από την επίθεση λόγω του θορύβου που αυτό προκαλούσε. Ο σύζυγος της γυναίκας την έπεισε να φύγουν από το εστιατόριο αλλά εκείνη επέστρεψε 10 λεπτά μετά και αφού πήρε το πιάτο με την καυτή σούπα περιέλουσε το άτυχο βρέφος.

Σύμφωνα με σερβιτόρο του εστιατορίου, η γυναίκα είναι έξι μηνών έγκυος και πως ήταν σε κακή διάθεση καθώς νωρίτερα είχε λογομαχία με τον σύζυγό της. Το εστιατόριο όπου συνέβη το περιστατικό ειδικεύεται σε μια κινεζική σπεσιαλιτέ που ονομάζεται “μαλατάνγκ” και πρόκειται για καυτή και καυτερή σούπα με λαχανικά και κρέας.

Η αστυνομία της επέβαλε 15ήμερη κράτηση και 60 ευρώ πρόστιμο, αλλά δεν ήταν δυνατή η κράτηση λόγω της εγκυμοσύνης της. Η Ρεν πλήρωσε τα ιατρικά έξοδα για το μωρό που τραυμάτισε. Η αστυνομία διερευνά περαιτέρω τη σοβαρότητα των εγκαυμάτων του μωρού και της μητέρας.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ