Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου 53χρονης στην Κρήτη – Η έκκληση για βοήθεια και ο μυστηριώδης άνδρας – ΦΩΤΟ

Πεπεισμένα ότι η μητέρα τους δολοφονήθηκε στην Ελλάδα είναι τα παιδιά Βρετανίδας, τα οποία εμφανίστηκαν σε ντοκιμαντέρ βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ζητώντας απαντήσεις 10 χρόνια αφότου το πτώμα της 53χρονης Τζιν Χάνλον ξεβράστηκε στο Ηράκλειο χωρίς μάτια και μαλλιά.

Ο Μάικλ, ο Ρόμπερτ και ο Ντέιβιντ από το Ντάμφρις μίλησαν στο Murder in Paradise του Channel 5.

“Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι είχε συμβεί”, είπε ο Ντέιβιντ περιγράφοντας τη στιγμή που τον Μάρτιο του 2009 η Ελληνική Αστυνομία τού ανακοίνωσε ότι η μητέρα του είχε εξαφανιστεί, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Σύμφωνα με τα τρία αδέλφια, η Χάνλον εργαζόταν στον τουριστικό τομέα στην Κρήτη από το 2005. Τη βραδιά της εξαφάνισης της είχε πει σε φίλο της ότι έπινε ποτά στο Ηράκλειο με άνδρα που γνώρισε για πρώτη φορά και ο οποίος μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Αργότερα έστειλε sms με τη λέξη “βοήθεια”, αλλά, όταν της τηλεφώνησε ο φίλος της, τον καθησύχασε ότι είναι καλά. Του τηλεφώνησε αργότερα, αλλά εκείνος δεν απάντησε, καθώς κοιμόταν.

Το πτώμα της ξεβράστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε ακτή του Ηρακλείου και, καθώς η νεκροψία έδειξε πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η Αστυνομία συμπέρανε ότι σκοτώθηκε πέφτοντας μεθυσμένη στη θάλασσα.

Τα παιδιά της όμως υποστηρίζουν ότι στο ημερολόγιο της η Χάνλον αναφερόταν σε κάποιο Νίκο, ο οποίος τη φλέρταρε και εκείνη τον απέρριπτε συνεχώς, ζητώντας να εντοπιστεί και να διαπιστωθεί ο ρόλος του στον θάνατό της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso, Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail, SWNC.com, Caters News Agency

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ