Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του serial killer της Κύπρου – Το GPS και οι επισκέψεις του σε άλλο μεταλλείο

Όσο οι ανακριτές ερευνούν τα ηλεκτρονικά αρχεία του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, τόσο περισσότερα ερωτηματικά δημιουργούνται για το εάν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην ομολογία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί στοιχεία που καταδεικνύουν (στίγματα παρουσίας από gps) ότι επισκεπτόταν συχνά άλλο ένα μεταλλείο στην επαρχία Λευκωσίας. Πρόκειται για το μεταλλείο του Μαθιάτη, το οποίο επίσης δεν είναι ενεργό εδώ και πολλά χρόνια. Στην περιοχή βρίσκεται η Λίμνη «Κοκκινοαντώνη», η οποία έχει δημιουργηθεί από την εξόρυξη μεταλλεύματος και μοιάζει πολύ με την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Οι ανακριτές, αξιοποιώντας πληροφορίες που λαμβάνουν, είτε από την έρευνα είτε από πηγές που έρχονται σε επαφή μαζί τους, έχουν κάνει ήδη αυτοψία στο μεταλλείο Μαθιάτη και δεν αποκλείεται να γίνει περαιτέρω έρευνα.

Ο 35χρονος serial killer που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης” φαίνεται πως επισκεπτόταν συχνά το μεταλλείο και κάποιες φορές στο πλαίσιο μαθημάτων φωτογραφίας με μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ακόμη δύο – τρεις χώροι οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι και έχουν ερευνηθεί.

Ο ίλαρχος επιμένει πως δεν έχει διαπράξει άλλα εγκλήματα και ότι όσα θύματα έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του τα ξεφορτώθηκε στα σημεία που έχει υποδείξει.

Εν τω μεταξύ οι δύτες από το Ισραήλ που ερεύνησαν τη λίμνη Μεμί δεν εντόπισαν τη σορό της 6χρονης Σιέρα και εξετάζονται εναλλακτικοί τρόποι συνέχισης της έρευνας, χωρίς να αποκλείεται και η διοχέτευση κάποιου από τον όγκο του νερού σε κοντινή κοίτη ποταμού για να πέσει η στάθμη και να βελτιωθεί η ορατότητα.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: politis.com.cy

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ