Εξελίξεις στην Κύπρο – Νέες τοποθεσίες με αντικείμενα θυμάτων του serial killer – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες τοποθεσίες αναμένεται να υποδείξει στις Αρχές ο serial killer της Κύπρου. Όπως υποστηρίζει, εκεί βρίσκονται κρυμμένα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων του.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο 35χρονος ίλαρχος οδήγησε τους ανακριτές σε ένα σημείο, σε άλλο ένα θα τους οδηγήσει αύριο Παρασκευή και σε άλλα δύο το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Τα σημεία αυτά βρίσκονται σε κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας και οι ανακριτές ευελπιστούσαν ότι θα έβρισκαν στις τοποθεσίες αντικείμενα των θυμάτων του “Ορέστη”. Ωστόσο, έφυγαν άπραγοι καθώς δυσκολεύει την προσπάθειά τους το γεγονός ότι, σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, πετούσε αυτά τα αντικείμενα σε κάδους απορριμμάτων.

Νέα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές, αναφέρουν ότι θα έρθουν και νέες εξελίξεις και ο 35χρονος να οδηγηθεί για έβδομη φορά στο επαρχιακό δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του. Έχουν εντοπιστεί 10 νέοι διάλογοι με αλλοδαπές γυναίκες και από τα μηνύματα και τις ερωτήσεις που έστελνε διαφαίνονται και οι προθέσεις του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ