Σοκ: Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα Βραζιλιάνος popstar – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λατίνος popstar Γκαμπριέλ Ντινίς σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ενώ επέστρεφε σπίτι για να είναι παρών στο πάρτι γενεθλίων της συντρόφου του. Ήταν μόλις 28 χρονών και γνώριζε απρόσμενη επιτυχία αφού το τελευταίο single του είχε 235 εκατ. θεάσεις στο YouTube.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media τον έδειχνε στο αεροπλάνο που συνετρίβη και ήταν το τελευταίο μήνυμα προς τους θαυμαστές του.

Είχε κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ ενώ το single “Jenifer”, σχετικά με μια σχέση που ξεκίνησε στο site γνωριμιών Tinder, ήταν από τα πιο δημοφιλή της χρονιάς και έγινε τεράστια επιτυχία στην πατρίδα του τη Βραζιλία.

Το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη στις 27 Μαΐου ενώ το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Σαλβαδόρ με προορισμό την ανατολική επαρχία της Βραζιλίας, Μπαΐα. Όπως έγινε γνωστό, στο αεροσκάφος επέβαιναν ο καλλιτέχνης και δύο πιλότοι, ενώ το δυστύχημα συνέβη στα μισά της πτήσης και από άγνωστες αιτίες μέχρι στιγμής. Την επιβεβαίωση της τραγικής είδησης έκανε η εταιρεία μάνατζμεντ που τον εκπροσωπούσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ