Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer στην Κύπρο – Πώς θα συνεχίσουν οι έρευνες μετά τον εντοπισμό του τρίτου τσιμεντομπλόκ

O εντοπισμός του τρίτου τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη αναπτερώνει τις προσδοκίες για την εξεύρεση της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Οι έρευνες των Αρχών θα επικεντρωθούν σήμερα στο σημείο που βρέθηκε το τσιμεντομπλόκ. Σημειώνεται ότι οι κυπριακές Αρχές έλαβαν αρνητική απάντηση από τους Βρετανούς εμπειρογνώμονες ως προς το σύστημα διείσδυσης εδάφους και τη χρήση του στην Κόκκινη Λίμνη, λόγω της φύσης του εδάφους της λίμνης. Ταυτόχρονα επεξεργάζονται τα δεδομένα του sonar για την λίμνη Μεμί, προκειμένου να ληφθεί απόφαση εάν το σύστημα διείσδυσης εδάφους θα έχει αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σε σχέση με το τσιμεντομπλόκ, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας είπε πως «είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μία από τις τρεις βαλίτσες και με συγκεκριμένη βαλίτσα κι αυτό αναπτερώνει το ηθικό μας για να συνεχίσουμε». Ανέφερε ότι έχει αποδειχθεί ότι τα τσιμεντομπλόκ έμειναν σταθερά, ενώ οι βαλίτσες ακολούθησαν μια πορεία άλλη, «ταξίδευσαν» προς κάποια περιοχή. «Αυτή την πορεία προσπαθούμε να δούμε, ποια πορεία ακολούθησε η τρίτη βαλίτσα σε σχέση με τις άλλες δύο που βρήκαμε στην ανατολική πλευρά της λίμνης», σημείωσε.

Πηγή πληροφοριών: philenews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ