Γιατί ονόμασαν Άρτσι τον γιο τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

O ταγματάρχης Τομ Άρτσερ Μπάρτον, γνωστός ως Άρτσι στους φίλους του, ήταν ο επικεφαλής της μονάδας του πρίγκιπα Χάρι όταν εκείνος υπηρετούσε στον στρατό και μάλιστα, στην απόρρητη αποστολή του στο Αφγανιστάν το 2008.

Ήταν ο άνθρωπος που έπεισε τους ανώτατους αξιωματικούς να επιτρέψουν στον πρίγκιπα να υπηρετήσει τη θητεία του στο Αφγανιστάν και να γίνει ο πρώτος γαλαζοαίματος μετά τον θείο του, πρίγκιπα Άντριου που συμμετείχε στη βρετανική αποστολή στην Αργεντινή και τα Φόλκλαντ. Έως εκείνη τη στιγμή έντονοι ήταν οι φόβοι για την ασφάλεια του πρίγκιπα καθώς οι Ταλιμπάν τον είχαν στοχοποιήσει και τον περίμεναν για να τον αφανίσουν.

Ο δεσμός ανάμεσά τουςείναι τόσο δυνατός που φέρεται ο 41χρονος στρατιωτικός να έχει συναντήσει μέλη της οικογένειας του πρίγκιπα Χάρι, περιλαμβανομένης και της Μέγκαν και να ήταν η έμπνευση για το όνομα του νεογέννητου γιου τους.

Ο ταγματάρχης ήταν καλεσμένος τόσο στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι όσο και στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ. Είναι ένας άνδρας πρότυπο καθώς έκανε ποδήλατο για 120 χλμ. σε ολόκληρη την Αφρική για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και να ξαναχτιστεί σχολείο στο Λεσόθο μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι το 2011. Άλλες φήμες πάντως λένε ότι Άρτσι ονομαζόταν η αγαπημένη γάτα της μητέρας της Μέγκαν που η ίδια είχε κοντά της ως παιδί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ