Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα του ιπτάμενου φροντιστή στη σύντροφό του πριν από την τραγωδία στη Μόσχα – ΦΩΤΟ

Σαράντα ένας άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την αναγκαστική προσγείωση του Sukhoi Superjet 100 της Aeroflot στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας. Από τους 78 επιβαίνοντες διασώθηκαν οι 37. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο ιπτάμενος φροντιστής Μαξίμ Μοΐσεεφ, ο οποίος με ηρωισμό σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει επιβάτες από την πύρινη κόλαση.

Ο Μαξίμ έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στη σύντροφό του, την Ξένια Ομπράζτσοβα, προσπαθώντας να την καθησυχάσει: “είναι όλα εντάξει”. Ωστόσο, η κοπέλα δεν πείστηκε καθώς παραξενεύτηκε που ο Μαξίμ είχε ανοιχτό κινητό στη διάρκεια πτήσης. Έτσι, άρχισε να αναζητεί πληροφορίες. Καθώς το αεροπλάνο προσγειωνόταν, ο Μαξίμ έστειλε την αγάπη του και δεν είδε ποτέ την απάντησή της.

Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι το αεροπλάνο “επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους” και ότι οι μηχανές του τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την προσγείωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ρωσικά Μέσα, ο Μοΐσεεφ προσπάθησε να ανοίξει την πίσω πόρτα ώστε να βοηθήσει επιβάτες να γλιτώσουν από το φλεγόμενο αεροσκάφος.

Η Ξένια εικάζεται ότι είναι γύρω στα 20 χρόνια, και τώρα αναφέρεται ότι ζει με τους γονείς του αδικοχαμένου αγαπημένου της, ο οποίος θα τιμηθεί μετά θάνατον από τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την ανδρεία του.

Ο Μοΐσεεφ ήταν ο μόνος από το πενταμελές πλήρωμα που έχασε τη ζωή του στην αναγκαστική προσγείωση.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ