Η βασίλισσα Ελισάβετ η πρώτη της οικογένειας που θα συναντήσει επίσημα τον όγδοο δισέγγονό της

Η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα συναντήσει επίσημα τον νεογέννητο γιο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφθασαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να παρουσιάσουν τον μπέμπη τους στα Μέσα Ενημέρωσης σε ειδική εκδήλωση που είχαν διοργανώσει και αμέσως μετά αναμενόταν να επισκεφθούν στα διαμερίσματά της τη βασίλισσα ώστε να της συστήσουν το όγδοο δισέγγονό της.

Λίγο πριν το ζευγάρι συναντηθεί με τη βασίλισσα καμάρωνε μπροστά στις κάμερες με τον μέλλοντα Κόμη του Νταμπάρτον, όπως αναμένεται να τιτλοφορείται ο γιος τους, εκτός και αν η Ελισάβετ μεσολαβήσει και του δώσει τίτλο πρίγκιπα όπως και τα ξαδέρφια του, τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Η ίδια η βασίλισσα πριν από τη συνάντηση παρακολούθησε ιπποδρομία, ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν, καθώς στέκονταν στην Αίθουσα του Αγίου Γεωργίου, αποκάλυψαν ότι καθώς προχωρούσαν για τη συνέντευξη Τύπου, έπεσαν πάνω στον πρίγκιπα Φίλιππο και χάρηκαν πολύ. “Θα είναι μια όμορφη στιγμή να συστήσουμε το μωρό μας σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της οικογένειας ενώ είναι και η μαμά μου μαζί” είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ