Έτοιμη να σπάσει την παράδοση η Μέγκαν: Θα διαλέξει αφρικανικό όνομα για τον γιο της;

Την αγάπη της για την Αφρική ή τις αμερικανικές ρίζες θα αποδείξει η Μέγκαν Μαρκλ, όπως δημοσιεύει η Sun, δίνοντας όνομα στον γιο της εμπνευσμένο από τη “Μαύρη Ήπειρο” ή τις ΗΠΑ, σπάζοντας άλλη μια φορά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με την ειδική επί του πρωτοκόλλου Μάικ Μέγιερς, μπορεί το ζευγάρι να επιλέξει ένα παραδοσιακό βρετανικό, βασιλικό όνομα, αλλά μπορεί να “παίξει” με το μεσαίο όνομα του γιου του.

“Όπως είδαμε πολλές αμερικανικές επιρροές στον γάμο της, το ίδιο πιστεύω θα κάνει με το μωρό. Νομίζω ότι θα παίξουν με το μεσαίο όνομα. Δεν νομίζω ότι θα είναι ένα από τα οικογενειακά ονόματα της Μέγκαν. Αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι ένα όνομα με ξεχωριστή σημασία. Μπορεί κάτι συμβολικό από τα ταξίδια τους” ανέφερε η ειδικός και πρόσθεσε:”Και οι δύο αγαπούν την Αφρική, μπορεί να έχουν κάτι εκεί, κάτι που έχει τη σημασία του. Μπορεί να έχουν ένα μεσαίο όνομα που είναι συμβολικό της δουλειάς τους και όσα κάνουν μαζί, ή μπορεί να βρουν μια χώρα στην οποία ταξίδεψαν μαζί ή αγαπούν και οι δύο εκεί. Θεωρώ ότι το πρώτο όνομα του βρέφους θα είναι βρετανικό και κλασικό, ίσως ένα οικογενειακό όνομα” είπε η Μάικ Μέγιερς τονίζοντας ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έχουν μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή ονόματος σε σχέση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ