Η κόρη του Λουκ Πέρι αποκάλυψε την τελευταία επιθυμία του πατέρα της – ΦΩΤΟ

Η κόρη του Λουκ Πέρι, Σόφι, αποκάλυψε σε μία ανάρτηση της στο Instagram ότι ο πατέρας της θάφτηκε με ένα οικολογικό κοστούμι φτιαγμένο από μανιτάρια, αντί για το παραδοσιακό φέρετρο.

Όπως ανέφερε, ο διάσημος ηθοποιός είχε ανακαλύψει την ύπαρξη του συγκεκριμένου κοστουμιού, το οποίο επιτρέπει στο σώμα σου να επιστρέψει στη Γη χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον και στη συνέχεια ζήτησε όταν έρθει η ώρα να ταφεί με αυτό.

“Τον Δεκέμβριο πήγα στο Σαν Φρανσίσκο με δύο καλούς μου φίλους. Ένας εξ αυτών δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Καλιφόρνια, έτσι επισκεφθήκαμε το Redwoods. Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, γιατί σκέφτηκα ‘αυτά τα μανιτάρια είναι πανέμορφα’. Τώρα τα μανιτάρια έχουν πια ένα εντελώς νέο νόημα για εμένα. Όποια εξήγηση κι αν δώσω, δεν θα είναι αρκετή για να περιγράψω την ευφυΐα πίσω από το κοστούμι ταφής από μανιτάρια, αλλά ουσιαστικά είναι μία φιλική προς το περιβάλλον επιλογή ταφής μέσω των μανιταριών. Όταν ο πατέρας μου το ανακάλυψε, ήταν τόσο ενθουσιασμένος όσο ποτέ. Τον θάψαμε με αυτό το κοστούμι, ήταν μία από τις τελευταίες του επιθυμίες. Είναι αληθινά ένα όμορφο πράγμα για αυτόν τον πανέμορφο πλανήτη και ήθελα να το μοιραστώ με όλους σας” έγραψε η Σόφι Πέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ