Η αεροσυνοδός που παντρεύτηκε τον βασιλιά της Ταϊλάνδης – ΦΩΤΟ

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλονγκόρν, ανακοίνωσε ότι νυμφεύτηκε την σύντροφό του, στρατηγό Σουτίντα.

Δεν έχει διευκρινιστεί το πότε έγινε ο γάμος του 66χρονου βασιλιά με τη 40χρονη πρώην αεροσυνοδό, στην οποία τα τελευταία χρόνια είχε ανατεθεί η διοίκηση της προσωπικής φρουράς του Βαγιραλονγκόρν, όταν ακόμη ήταν πρίγκιπας διάδοχος.

Οι τελετές της επίσημης στέψης του Μάχα Βαγιραλονγκόρν, που είναι επίσης γνωστός με τον επίσημο τίτλο “βασιλιάς Ράμα ο 10ος», έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 4-6 Μαΐου, σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Μπουμπιμπόλ Αντουλγιαντέζ, ο οποίος κυβέρνησε επί 70 χρόνια.

Ορισμένοι αναλυτές και ξένα μέσα ενημέρωσης είκαζαν ότι η Σουτίντα συνδεόταν ρομαντικά με τον βασιλιά, όμως το παλάτι ουδέποτε παραδέχτηκε ότι υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ τους. Ο βασιλιάς την προήγαγε στον βαθμό του στρατηγού τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ της απένειμε και τον βασιλικό τίτλο “Τανμπουγίνγκ”, που είναι αντίστοιχος της “Λαίδης”.

Η Σουτίντα είναι η τέταρτη σύζυγος του βασιλιά. Με την τρίτη, τη Σριράσμι, την οποία είχε παντρευτεί κρυφά το 2001, χώρισε το 2014.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ