Στο “κόκκινο” η αγωνία στην Κύπρο – Συνεχίζονται οι έρευνες – Φθάνει ομάδα εμπειρογνωμόνων από τη Μ. Βρετανία

Σήμερα Δευτέρα, άνδρες της ΕΜΑΚ αναμένεται να συνεχίσουν την επιχείρηση ανάσυρσης και της δεύτερης βαλίτσας που έχει εντοπιστεί στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού. Σύμφωνα με το philenews.com, θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό και της τρίτης βαλίτσας με τη χρήση ρομποτικής κάμερας. Επιπλέον, παράλληλα με τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα γίνουν και νέες έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.

Στο μεταξύ, στη Μεγαλόνησο φθάνει ομάδα εμπειρογνωμόνων από τη Μεγάλη Βρετανία, με εξειδίκευση στα εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, με σκοπό να συνδράμει το έργο των κυπριακών Αρχών.

Όπως γράφει το sigmalive.com, πρόκειται για κλινικό ψυχολόγο, ειδικό σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφή εγκλήματα, ειδικό ανακριτή και ειδικό εμπειρογνώμονα.

Οι ξένοι ειδικοί -μεταξύ άλλων- θα λάβουν μέρος και σε νέα ανάκριση του ίλαρχου, με στόχο να εξακριβωθεί το εύρος των φρικιαστικών εγκλημάτων του. Τη συνδρομή των Βρετανών εμπειρογνωμόνων έχει ζητήσει ο αρχηγός της Αστυνομίας, αφότου ενημέρωσε τον Γενικό Εισαγγελέα, με το αίτημα να γίνεται αποδεκτό από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή: philenews.com, sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ