Στα θύματα του Κράιστσερτς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Συγκινήθηκε από 5χρονη που επέζησε από το μακελειό – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ώρες μετά το Όκλαντ, όπου τίμησε την ημέρα ΑΝΖΑΚ. ημέρα απόβασης στη χερσόνησο της Καλλίπολης, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε τη Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα το Κράιστσερτς που τον προηγούμενο μήνα αιματοκυλίστηκε από τον εθνικιστή Μπράντον Τάραντ.

Ο Ουίλιαμ επισκέφθηκε και το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται θύματα του μακελάρη, ενώ την καρδιά του άγγιξε μία 5χρονη τραυματίας, η Άλεν Αλσάτι. Η μικρούλα συνήλθε από κώμα στην αρχή της εβδομάδας αφού τραυματίστηκε βαριά από τη φονική επίθεση του Τάρανσε δύο τεμένη με 50 νεκρούς.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου η Άλεν ρώτησε τον πρίγκιπα αν αυτός έχει κόρη με τον Δούκα του Κέμπριτζ να απαντά: “Ναι, έχω, τη λένε Σάρλοτ και έχετε περίπου την ίδια ηλικία”.

Νωρίτερα, ο πρίγκιπας συναντήθηκε με επικεφαλής της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπου συζήτησε για το μακελειό στις 15 Μαρτίου. Έφθασε στην πόλη την Πέμπτη το απόγευμα και έγινε δεκτός από την πρωθυπουργό Τζασίντα Άρντερν η οποία την υποδέχτηκε με τον τυπικό χαιρετισμό των Μάορι.Οι φωτό από την Daily Mail:

Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ