Παιδεραστής κανίβαλος πέθανε ενώ περίμενε να δικαστεί- ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 22χρονος άνδρας που κατηγορείτο ότι σκότωσε έναν άνδρα και μετά έφαγε το πτώμα του μαζί με τη 12χρονη σύντροφό του πέθανε ενώ περίμενε τη δίκη του.

Ο Αρκάντι Ζβέρεφ παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη του Αλεξάντερ Πόποβιτς, 21 ετών και μετά έβρασε το μάτι του, έβαλε στον φούρνο μικροκυμάτων το διαλυμένο κεφάλι του και προέτρεψε την ανήλικη φιλενάδα του να τηγανίσει και να φάει την καρδιά και το μυαλό του θύματος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ζβέρεφ έπεσε σε κώμα πριν από τέσσερις μήνες όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, ενώ πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν υπό αυστηρή φρούρηση.

Ο Ζβέρεφ είχε περιγράψει σε ρωσικό δικαστήριο πώς έβγαλε το μάτι του θύματος, έβρασε και έφαγε τη σορό ενώ παρότρυνε τη 12χρονη να φάει μαζί του. Μάλιστα, είπε ότι έβαλε το διαλυμένο κεφάλι του Πόποβιτς στον φούρνο μικροκυμάτων στην υψηλότερη θερμοκρασία για τρία λεπτά.

Η 12χρονη είπε στην αστυνομία ότι τηγάνισε και έφαγε την καρδιά του άνδρα που σκότωσε αλλά ήταν πολύ γλυκιά και προτιμούσε τα μυαλά που ήταν πολύ πιο εύγευστα.

Οι ρωσικές Αρχές είπαν ότι ο Ζβέρεφ παραδέχτηκε τα εγκλήματά του και έδειξε στους ντετέκτιβ πώς σκότωσε το θύμα του σε ένα μακάβριο βίντεο. Παραδέχθηκε επίσης ότι έκανε σεξ με την ανήλικη Βαλέρια την οποία πήρε μαζί του σε ένα οδικό ταξίδι 1.500 μιλίων από το Σότσι στην Αγία Πετρούπολη χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών της. Το κορίτσι παραμένει σε κέντρο κράτησης ανηλίκων αλλά επειδή είναι κάτω από το ηλικιακό όριο για απόδοση ποινικών ευθυνών δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον της για κανιβαλισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία, η μικρή ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα και έκοψε μέλη του ενώ μετά τα μαγείρεψε.

Ο Ζβέρεφ μαγείρεψε και έφαγε το μάτι, την καρδιά και το μυαλό του Πόποβιτς, ενώ ο δράστης χρησιμοποίησε τσεκούρι για να διαμελίσει τον άνδρα σε σπίτι στην πόλη Νοβίνκα κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Ο Ζβέρεφ είχε πει ότι ήταν περίεργος για τη γεύση που έχουν τα μυαλά όταν μία πρώην σύντροφός του έπεσε από παράθυρο και έσπασε το κρανίο της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, η 12χρονη ανακρίθηκε καθώς θεωρείται ότι έλαβε μέρος στην ανθρωποκτονία αλλά επειδή είναι κάτω των 14 ετών ανακρίθηκε ως ανήλικος μάρτυρας και κρατείται σε ειδικό κέντρο για παιδιά.

Παλαιότερα, ο Ζβέρεφ από τη Σιβηρία, είχε σχέση με άλλη ανήλικη, που την έλεγαν Όλγκα Σεμιμπόκοβα, η οποία σκοτώθηκε όταν έπεσε από παράθυρο. Το κορίτσι ήταν 15 όταν συνήψε ερωτική σχέση με τον Ζβέρεφ και σκοτώθηκε πέρυσι, όταν ήταν 18.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ