Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός: Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω λόγω των προβλημάτων υγείας – ΦΩΤΟ

Η ηθοποιός Σάρα Χάιλαντ, που ‘έγινε γνωστή παγκοσμίως από τον ρόλο της στη σειρά “Modern Family” εξομολογείται την περιπέτεια με την υγεία της που την έχει οδηγήσει στην κατάθλιψη.

Η Χάλαντ δίνει μάχη με αρκετά προβλήματα υγείας, όπως είναι η ενδομητρίωση, αλλά και προβλήματα με τους νεφρούς της.

«Βάζω αυτό το #tbt εκεί έξω για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω στο γυμναστήριο. Τελευταία έχω επικαλεστεί πολλές δικαιολογίες λόγω του συνεχούς πόνου που έχω από θέματα υγείας. Αλλά όχι πια» έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας της με μπικίνι που ανήρτησε στο instagram.

Τον Δεκέμβριο, υποβλήθηκε σε δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού καθώς η πρώτη της που έκανε με δωρητή τον πατέρα της, απέτυχε. Στη δεύτερη μεταμόσχευση δωρητής ήταν ο αδελφός της 28χρονης ηθοποιού.

Εκμυστηρεύτηκε επίσης ότι λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει πάσχει από κατάθλιψη και έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει, ωστόσο πλέον η Χάιλαντ προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και να σκέφτεται θετικά, θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα ότι οι γυναίκες είναι πιο δυνατές από ό,τι νομίζουν. «Το σώμα μιας γυναίκας είναι θαυμαστό και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε βάλουμε στο μυαλό μας», έγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ