Τα παιχνίδια της μοίρας: Γεννήθηκαν την ίδια μέρα, στο ίδιο μαιευτήριο και τώρα παντρεύονται – ΦΩΤΟ

Ένα ζευγάρι που γεννήθηκε την ίδια ημέρα στο ίδιο μαιευτήριο ερωτεύτηκε όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά στα 18α γενέθλιά του και τώρα παντρεύονται σε λίγες ημέρες,

Η Σόνα Γκρέισι γεννήθηκε λίγες ώρες πριν και λίγα μέτρα μακριά από την αδελφή ψυχή ρης, τον Τον Μαγκουάιρ, στις 22 Δεκεμβρίου 1992, Αν και έμεναν ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά στο Γουίγκαν του Άπω Μάντσεστερ, δεν συναντήθηκαν μέχρι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων το 2010. 

Και οι δύο ήταν έξω γιορτάζοντας τα γενέθλιά τους όταν ένας κοινός φίλους τους συνέστησε. Για τον Τομ ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Παρά την επιμονή του, η Σόνα του ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφερόταν και μάλιστα κάποια στιγμή του ζήτησε να την αφήσει στην ησυχία της. 

Δύο μήνες μετά ξανασυναντήθηκαν τυχαία σε μια βραδινή τους έξοδο και κατέληξαν να μοιράζονται παθιασμένα φιλιά έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, η Σόνα ακόμη δεν είχε δοθεί ολοκληρωτικά σ’ αυτήν τη σχέση. Έπρεπε να περάσει ένας χρόνος, τον Απρίλιο του 2011, κι έπειτα από επιμονή του Τομ, υποσχέσεις έρωτα και αφιερώσεις αγάπης, το “κάστρο Σόνα” έπεσε και έγιναν κι επίσημα ζευγάρι. Οκτώ χρόνια μετά παντρεύονται και επισφραγίζουν τον έρωτά τους με υποσχέσεις αιώνιας δέσμευσης. Ο γάμος θα γίνει στη γενέτειρά τους, στις 4 Μαΐου.

“Από την αρχή ο Τομ ήταν πολύ ευγενικός. Ήταν αφοσιωμένος και απόλυτος ότι εμείς οι δύο θα ήμασταν μαζί και μου είπε ότι με αγαπούσε,. Εγώ του έλεγα ότι είμαστε φίλοι και ποτέ δεν θα είμαστε μαζί, απλώς δεν ενδιαφερόμουν. Ένα βράδυ ήμασταν ξέω και τον κοίταξα και τότε σκέφτηκα ‘ω Θεέ μου, μου αρέσει πραγματικά’. Είμαστε πλέον μαζί 8 χρόνια και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη, είναι πραγματικά ένας στο εκατομμύριο. Πλέον πιστεύω ότι ήταν μοίρα να συναντηθούμε”. 

Η Σόνα γεννήθηκε πρόωρα, 13 εβδομάδες νωρίτερα, και ο Τομ εφτά ώρες περίπου μετά. Και οι δύο πήγαν σε σχολείο του Γουίγκαν και ζούσαν πολύ κοντά σε όλη τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας. 

Ο Τομ έκανε την πρόταση γάμου σε ταξίδι τους στη Ρώμη τον Οκτώβριο του 2016. “Η ιστορία μας το πώς γνωριστήκαμε είναι εντελώς περίεργη. Πιστεύω όλες οι αστείες συμπτώσεις κάνουν τη σχέση μας λίγο πιο ξεχωριστή” είπε ο Τομ.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ