Θρίλερ με την 38χρονη που βρέθηκε νεκρή σε φρεάτιο στην Κύπρο – Τι εξετάζουν οι Αρχές – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες έρευνες θα πραγματοποιήσουν οι Αρχές στο μεταλλείο Μιτσερού, στην Κύπρο, μετά τον εντοπισμό του πτώματος μιας γυναίκας σε φρεάτιο βάθους 130 μέτρων, που όπως όλα δείχνουν είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ Τιμπούρτσιο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, οι Αρχές πραγματοποιούν νέες έρευνες ενώ παράλληλα οδηγούν τον 33χρονο ύποπτο ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης. Ο κ. Αγγελίδης χαρακτήρισε την υπόθεση ως δύσκολη και σημείωσε ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna τα οποία θα είναι καθοριστικά ως προς την ταυτοποίηση της 38χρονης.

Το γεγονός η δολοφονία να έγινε αλλού και να κατέληξε στο Μιτσερό εξετάζεται από τις Αρχές σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη. Αυτό που προέχει τώρα για τις Αρχές είναι ο εντοπισμός του 6χρονου παιδιού, το οποίο είχε δηλωθεί και αυτό ως ελλείπον πρόσωπο, μαζί με τη μητέρα του.

Κληθείς να απαντήσει για το ποιος είχε κάνει την καταγγελία εξαφάνισης της 38χρονης, ο Εκπρόσωπος ανέφερε ότι φιλικό της πρόσωπο είχε προβεί στην καταγγελία αυτή, ενώ σημείωσε ότι τότε έγιναν έρευνες από τις Αρχές για τον εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Αναφορικά με το πώς οδηγήθηκαν στην ταυτοποίηση, ο Ανδρέας Αγγελίδης επεσήμανε ότι εξετάστηκαν τα ελλείποντα πρόσωπα που καταγγέλθηκαν στις Αρχές και στη βάση περιγραφής και κάποιων στοιχείων, η συγκεκριμένη ελλείπουσα ανταποκρινόταν. Αυτό οφείλεται λόγω και του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ τμημάτων της Αστυνομίας, σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Sigmalive

Πηγή ΦΩΤΟ: philenews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ