Η εκρηκτική παπαδιά… έκαψε τον ιερέα – ΦΩΤΟ

“Μις σεξουαλικότητα” αναδείχθηκε η 32χρονη Οκσάνα Ζότοβα σε τοπικά καλλιστεία στο Μαγκνιτογκόρσκ στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να γίνει στόχος επικρίσεων και κακόβουλων σχολίων.

Ωστόσο, αυτός που την πλήρωσε ήταν ο σύζυγός της, ο ιερέας Σεργκέι Ζοτόφ ο οποίος λειτουργούσε σε κεντρικό ορθόδοξο ναό στην πόλη. Τώρα, η κεφαλή της Εκκλησίας τον “εξόρισε” σε ένα ερημικό χωριουδάκι 43 μίλια μακριά επειδή, όπως του είπαν, η σύζυγός του προκάλεσε σκάνδαλο. Μάλιστα, η μόνη περίπτωση για να επιστρέψει στον ναό του είναι να μετανοήσει η σύζυγός του, που είναι αισθητικός και έχει το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς.

Ο Ζοτόφ είπε ότι η σύζυγός του αντιλαμβάνεται τα λάθη της και ξέρει πού έσφαλε αλλά δεν μετανοεί, αντιθέτως ασκεί κριτική στην εκκλησία. Το ζευγάρι δέχθηκε απειλές, κακομεταχείριση και έγινε αποδέκτης οργισμένων μηνυμάτων, με αποτέλεσμα ο ιερέας να προειδοποιήσει ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Η Οκσάνα έγινε στόχος επικριτικών σχολίων για την “αμαρτωλή συμπεριφορά” της και τη “λαμπερή θηλυκή της εμφάνιση” παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάνει προκλητικές φωτογραφίσεις. Την κατηγορούν ότι προβάλλει τον πολυτελή βίο της κάνοντας φιγούρα με τα κόκκινα χείλη της, τη ροζ φούστα της, τα ψηλοτάκουνά της και το iPhone, ενώ οι παπάδες με τις συζύγους τους πρέπει να διάγουν σεμνό βίο και να επιδεικνύουν ταπεινότητα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ