Μαινόμενη νύφη ζητεί από την παράνυμφο να πληρώσει τον λογαριασμό

Νύφη κατηγορεί την παράνυμφό της ότι της χρωστάει νυφικό 33.000 ευρώ, καθώς την επισκίασε τη μεγάλη της ημέρα με τη λαμπερή προσωπικότητά της και τον γοητευτικό σύζυγό της.

Η 25χρονη νύφη σχεδίαζε τον γάμο της επί 3 χρόνια και παντρεύτηκε πριν από 1,5 μήνα. Αυτή θα ήταν η μέρα της, η μεγάλη της στιγμή και ήθελε όλα να είναι όπως τα ονειρεύτηκε. Ωστόσο, όπως έγραψε στο Reddit, εξομολογούμενη τον… πόνο της, η Άννα, η παράνυμφος έμεινε έγκυος λίγο πριν από τη γαμήλια τελετή, με αποτέλεσμα στον γάμο όλοι να ασχολούνται μαζί της και όχι με το πρόσωπο της ημέρας, δηλαδή τη νύφη.

Όπως γράφει η 25χρονη που δέχτηκε “πυρά” από τους χρήστες του Διαδικτύου, η λαμπερή προσωπικότητα και η εγκυμοσύνη της κοπέλας κέρδισαν το ενδιαφέρον των λοιπών καλεσμένων και επισκίασαν τους πάντες γύρω της. Η νύφη κατηγορεί την παράνυμφο και για τον σύζυγό της, ο οποίος, όπως έγραψε είναι πολύ ψηλός και απίστευτα γοητευτικός με αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Συγχυσμένη, η 25χρονη εγκατέλειψε με δάκρυα τη γαμήλια δεξίωση και τώρα λέει ότι της έχει μείνει τραύμα και δεν μπορεί να κοιτάξει τις φωτογραφίες του γάμου της χωρίς να κλάψει από λύπη. Θέλει επανάληψη της ημέρας και ισχυρίζεται ότι η Άννα θα έπρεπε να πληρώσει τον λογαριασμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ