Φρίκη στις ΗΠΑ: Έσφαξε τη μητέρα του όταν τον έπιασε να κλέβει το σπίτι της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση δολοφονίας μίας 53χρονης γυναίκας από τον γιο της και τον φίλο του. Συγκεκριμένα, η δολοφονία έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας ή ξημέρωμα Τρίτης όταν οι δύο 18χρονοι μπήκαν στο σπίτι της Μέρι Έλεν Ντέμπσεϊ για να κλέψουν.

Η 53χρονη εντόπισε τον γιο της Μάθιου και τον φίλο του Ντάνιελ Σοσίντο να κλέβουν και τότε τη σκότωσαν χτυπώντας τη με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και στη συνέχεια της έκοψαν τον λαιμό. Ο Μάθιου Ντέμπσεϊ παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη μητέρα του και συνελήφθη σύμφωνα με τη San Antonio Express-News.Αν και ο Μάθιου δεν έμενε με τη μητέρα του είχε κλειδί και έμπαινε όποτε ήθελε στο σπίτι. Ωστόσο, φαίνεται πως η γυναίκα επέστρεψε και έπιασε επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που δύο νεαροί είχαν συγκεντρώσει πράγματα που έκλεβαν. Εκείνοι αιφνιδιάστηκαν και ο γιος της άρπαξε το μπαστούνι και άρχισε να χτυπά τη μητέρα του ενώ αμέσως συνήργησε και ο Ντάνιελ που χτύπησε την άτυχη γυναίκα με το ίδιο μπαστούνι. Τότε πήγαν στην κουζίνα και πήραν ένα μαχαίρι και έκοψαν τον λαιμό της 53χρονης. Την έδεσαν με μονωτική ταινία και την τύλιξαν σε μια κουβέρτα.

Ο Ντέμπσεϊ είπε στην αστυνομία ότι μετέφεραν τα κλοπιμαία τους στο παρκαρισμένα αυτοκίνητο της μητέρας του ενώ πήραν από το πορτοφόλι της λεφτά και την κάρτα της για να τραβήξουν χρήματα. Το πτώμα της γυναίκας εντόπισε το επόμενο πρωινό η κόρη της που ανησύχησε όταν την ειδοποίησαν ότι δεν είχε πάει στην εργασία της. Πήγε στο πατρικό της και βρήκε τις πόρτες ξεκλείδωτες και το αυτοκίνητο της 53χρονης να λείπε. Μπήκε μέσα και βρήκε κάτι καλυμμένο με κουβέρτα στο πάτωμα. Αντιλήφθηκε ότι ήταν πτώμα μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσε την αστυνομία. Η Μέρι Έλεν χώρισε από τον σύζυγό της Τζακ το 2016 ενώ αποκαλούσε τον γιο της “το μωρό μου”. Ο Μάθιου συγκατοικούσε με την έγκυο σύντροφό του σε ένα τροχόσπιτο. Το παιδί του θα γεννηθεί τον Ιούλιο.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ