Τον “έκαψε” η πεθερά του -Ακολούθησε τις… προλήψεις της και κατέληξε στη φυλακή – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άνδρας συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 10ήμερη κράτηση όταν πιάστηκε να πετά τρία κέρματα σε ένα αεροσκάφος πριν από την απογείωση, στην κεντρική Κίνα. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο 31χρονος λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Γουχάν Τιανέ στην επαρχία Χουμπέι, έβγαλε από την τσέπη του τα τρία νομίσματα και τα έριξε στη σχισμή ανάμεσα στο αεροπλάνο και τη σκάλα. Η γυναίκα του ακολουθούσε κρατώντας την τεσσάρων μηνών κόρη τους.

Ένας άνδρας ασφαλείας ενημέρωσε το προσωπικό της εταιρείας και έπειτα από έρευνα βρέθηκαν τρία νομίσματα κοντά στις ρόδες του αεροπλάνου.. Η πτήση καθυστέρησε 40 λεπτά και στοίχισε στην αεροπορική εταιρεία 18.500 ευρώ περίπου. Ο άνδρας που συνελήφθη είπε στην αστυνομία ότι η πεθερά του επέμεινε να ρίξει τα νομίσματα προκειμένου να ευχηθεί για ασφαλές ταξίδι καθώς ήταν η πρώτη πτήση για το μωρό τους. Καταδικάστηκε σε κράτηση 10 ημερών καθώς έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών. Η γυναίκα του με την κόρη τους συνέχισε το ταξίδι τους κανονικά.

Αν ένα από τα νομίσματα, τυχαία, έπεφτε στη μηχανή του αεροσκάφους θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρότητα βλάβη και γι’ αυτό τιμωρήθηκε ο 31χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ