“Μυστήριο” με αποκεφαλισμένο καρχαρία στην Αυστραλία – Τι τον έκανε μία… μπουκιά; – ΒΙΝΤΕΟ

Ψαράς στην Αυστραλία έχει γίνει viral μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε με το τεράστιο κεφάλι ενός καρχαρία. Μόνο το κεφάλι ζυγίζει 100 κιλά και οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν για το τι ζώο έβαλε τέλος στη ζωή του καρχαρία, αφήνοντας πίσω μόνο το κεφάλι του.

Ο «Τράπμαν Μπερμάγκι», γνωστός με το προσωνύμιο Τζέισον, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook μία φωτογραφία με το κεφάλι του καρχαρία, δίνοντας την ευκαιρία για θεωρίες γύρω από τι μπορεί να προκάλεσε την επίθεση.

Ο ίδιος ο «Τζέισον», όπως αναφέρει ο ιστότοπος neoskosmos.com, σχολίασε στην λεζάντα της φωτογραφίας πως «Δυστυχώς δεν είδαμε τι έφαγε τον καρχαρία, πάντως πρέπει να ήταν εντυπωσιακό. Το κεφάλι του ζυγίζει γύρω στα 100 κιλά».

Στη συζήτηση γύρω από το ερώτημα «τι συνέβη με τον καρχαρία», έχει ανακατευτεί σύσσωμη η κοινωνία των Αυστραλών ψαράδων, με τις απόψεις να διίστανται. Άλλοι μιλούν για μεγαλύτερους σε μέγεθος καρχαρίες που του επιτέθηκαν, άλλοι πως πρόκειται για επίθεση από φονικές φάλαινες και άλλοι πάλι το ρίχνουν στην πλάκα καθώς ισχυρίζονται πως πρόκειται για «το Τέρας του Λοχ Νες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ