Πέθανε στα 56 του χρόνια γνωστός τραγουδιστής – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Με δύο όγκους στον εγκέφαλο αλλά και καρκίνο του πνεύμονα είχε διαγνωστεί ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής και frontman των The Beat, Ράνκιν Ρότζερς, ο οποίος πέθανε στα 56 του χρόνια σκορπώντας θλίψη στους οικείους του και στους θαυμαστές του.

Οι The Beat γνωστοποίησαν την είδηση του θανάτου του με αναρτήσεις στα social media, όπου ενημερώνουν ότι ο Ρότζερς πέθανε στο σπίτι του περιτριγυρισμένος από αγαπημένους ανθρώπους.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Ρότζερ Τσάρλερι. Έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος ενώ στη συνέχεια ίδρυσε τους General Public. Στις αρχές του έτους διαγνώστηκε με δύο όγκους στον εγκέφαλο αλλά και καρκίνο του πνεύμονα. Το περασμένο καλοκαίρι υπέστη εγκεφαλικό με αποτέλεσμα οι The Beat να ακυρώσουν την περιοδεία τους σε Βρετανία και ΗΠΑ.

Είχε δηλώσει στο SlicingUpEyeballs.com ότι είχε πάρει άδεια έξι μήνες ώστε να αφαιρεθούν οι όγκοι ενώ αναμενόταν να υποβληθεί σε ανοσοθεραπεία, ειδική ιατρική θεραπευτική μέθοδο που εφαρμόζεται σε καρκινοπαθείς.

“Ξέρω ότι μπορώ να τραγουδήσω. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Απλώς δεν θα μπορώ να τρέχω πάνω κάτω στη σκηνή όπως το έκανα παλιά, ιδίως για τρεις ή έξι μήνες γιατί δεν θα ήθελα να καταρρεύσω” είχε πει στις δηλώσεις του τον Ιανουάριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ