Επιτέθηκε στη σύντροφο του πρώην της αλλά εκείνη την έκανε μαύρη στο ξύλο – ΦΩΤΟ

Για επίθεση και ξυλοδαρμό κατηγορείται μία 22χρονη από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ η οποία όρμησε στη σύντροφο του πρώην συντρόφου της με τον οποίο έχει ένα παιδί.

Η γυναίκα έφθασε σπίτι της και είδε να έρχεται η Σαβάνα Γκρέις Γουάιτ. ‘Προσπάθησε να κλείσει αμέσως την γκαραζόπορτα ώστε να εμποδίσει την 22χρονη να μπει στην ιδιοκτησία της αλλά εκείνη τα κατάφερε. Οι δυο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και σύντομα βρέθηκαν στο έδαφος να μαλλιοτραβιούνται και να να ξυλοφορτώνει η μια την άλλη. Η αστυνομία ανέφερε ότι η Γουάιτ ήταν εκείνη που επιτέθηκε πρώτη αν και τελικά αυτή ήταν που έφερε μώλωπες και κοψίματα στο πρόσωπο.

Το αίμα που βρέθηκε στην άλλη γυναίκα, ανήκε επίσης στη Γουάιτ. Γείτονες κάλεσαν την Άμεση Δράση. Η Γουάιτ είπε ότι ήρθε να ελέγξει τη σύντροφο του πατέρα του παιδιού της καθώς θεωρούσε ότι η γυναίκα το κακομεταχειρίζεται. Ωστόσο, έφερε πάνω της και τίζερ το οποίο αποπειράθηκε να χρησιμοποιήσει αν και η ίδια υποστήριξε ότι το είχε για προσωπική της ασφάλεια. Η άλλη γυναίκα ανέφερε ότι μόλις εκείνο το πρωινό ήταν στο αστυνομικό τμήμα όπου προσπαθούσε να εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Γουάιτ.

Η άλλη γυναίκα κατάφερε να της αρπάξει το τίζερ και να την ακινητοποιήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία. Στο σημείο εκλήθη και συγγενής της Γουάιτ για να πάρει το παιδί υπό την κηδεμονία του ώσπου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Τελικά, η Γουάιτ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα όπου συνελήφθη, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη έξι ώρες μετά.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ