Νεκρή πρώην Miss Teen Universe στα 20 της χρόνια από ανακοπή – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα 20 της χρόνια πέθανε η πρώην Μις Teen Universe, η Ολλανδέζα Λότε βαν ντερ Ζεε η οποία υπέστη ανακοπή. Το πανέμορφο μοντέλο βρισκόταν σε διακοπές στην Αυστρία με την οικογένειά της όταν υπέστη ανακοπή κι έπεσε σε κώμα.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Μόναχο όπου έπαθε ρήξη οργάνων και έφυγε από τη ζωή. Οι γιατροί προσπαθούν να διαγνώσουν τι προκάλεσε το έμφραγμα σ’ αυτήν τη νεαρή ηλικία. Είχε αναδειχθεί Μις Κόσμος στις έφηβες το 2017.

Η οικογένειά της θρηνεί την απώλεια ενώ ενημέρωσαν για τον θάνατο της Λότε σε ανάρτηση στο Instagram: “Το μαργαριτάρι μας, το σύμπαν μας πέθανε την Τετάρτη το απόγευμα στις 6 Μαρτίου στις 22.47. Είναι αδιανόητο ότι η πολυαγαπημένη μας Λότε δεν είναι πλέον μαζί μας. Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης”.

Όπως ανέφεραν σε τοπική εφημερίδα, η κοπέλα είχε βγει το προηγούμενο βράδυ και επέστρεψε χαρούμενη χωρίς να διαμαρτυρηθεί για προβλήματα υγείας. Δεν εμφανίστηκε για πρωινό και όταν οι γονείς της πήγαν να την ελέγξουν τη βρήκαν αδιάθετη στο κρεβάτι. Η ασθένειά της κλιμακώθηκε ραγδαία σε καρδιακή προσβολή μέσα στην ημέρα. Η μητέρα της προχώρησε σε ανάνηψη και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την έθεσαν σε τεχνητό κώμα. Μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική όπου υπέστη ρήξη οργάνων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ