Σωτήριο… πετάλ: Ποδηλάτης τρέχει να σωθεί ενώ τον κυνηγάνε μέλη συμμορίας – ΒΙΝΤΕΟ

Οργιάζει το έγκλημα στη Μεγάλη Βρετανία, αφού αλλεπάλληλες είναι οι φονικές επιθέσεις με μαχαίρι στους δρόμους κεντρικών πόλεων της χώρας, ενώ βρίθουν οι συμμορίες που έχουν γίνει ο τρόμος και ο φόβος των πεζών.

Ανάλογο περιστατικό είναι αυτό που βίωσε ένας ποδηλάτης το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν πέρασε από έναν ποδηλατόδρομο στο Γκόρτον του Μάντσεστερ όπου είναι γνωστά για τη δράση τους μέλη της συμμορίας “του δρόμου με τα κίτρινα τούβλα”. Πράγματι, ο ποδηλάτης συναντά τέσσερα άτομα τα οποία αρχίζουν να τον κυνηγούν απαιτώντας από αυτόν να σταματήσει. Στο ποδήλατό του έφερε κάμερα και κατέγραψε όλη την εναγώνια προσπάθεια να σωθεί.

Οι τέσσερις συμμορίτες τον καταιδώκουν και όταν βλέπουν ότι τους ξεφεύγει του πετάνε αντικείμενο ου μοιάζει με τσεκούρι.

Το μονοπάτι και κατ’ επέκταση ο ποδηλατόδρομος σ’ αυτήν την περιοχή έχουν γίνει γνωστά από το μπαράζ επιθέσεων καθώς το περασμένο φθινόπωρο σημειώθηκαν 21 κρούσματα βίας κατά ποδηλατών.

Ο ποδηλάτης δήλωσε στη Manchester Evening News: “Καθώς επέστρεφα με το ποδήλατό μου πέρασε την πύλη του ποδηλατοδρόμου. Είδα τέσσερις νεαρούς μπροστά μου. Σκέφτηκα ‘κάτι θα συμβεί. Απλώς θα πρέπει να περάσω. Δεν θα παραδοθώ έτσι εύκολα'”. Το βίντεο από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ