Νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε τις ΗΠΑ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κρίστοφερ Ουάτς, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, για τη δολοφονία της εγκύου συζύγου του αλλά και των δύο κορών τους στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όπως αποκαλύπτεται οδηγούσε για 45 λεπτά με το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο αυτοκίνητο.

Σκοπός του ήταν να μεταφέρει το πτώμα σε μια απομονωμένη περιοχή, όπου σκότωσε και τις δύο κόρες τους. Προκάλεσε ασφυξία στην μικρότερη με την αγαπημένη της κουβέρτα και σκότωσε την τετράχρονη κόρη τους αμέσως μετά, αφού το άτυχο παιδί είχε δει τη δολοφονία της αδελφής της και παρακαλούσε τον πατέρα της να μην την σκοτώσει.

Τα νέα αυτά στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης μητέρας.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος, τη νύχτα του φόνου ο Ουάτς ομολόγησε στη γυναίκα του ότι είχε παράνομη σχέση και το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται. Μόλις είπε στην νεαρή γυναίκα ότι ήθελε διαζύγιο, εκείνη του απάντησε ότι δεν θα ξαναδεί τα παιδιά.

Τότε, εκείνος βρήκε εκτός εαυτού και την στραγγάλιξε. Ενώ, τύλιγε το άψυχο σώμα της με ένα σεντόνι, η τετράχρονη κόρη τους, Bella, μπήκε στο δωμάτιο και ρώτησε “τι κάνεις στη μαμά μου;”. Τότε, σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Ουάτς απάντησε στο παιδί “η μαμά είναι άρρωστη και πρέπει να την πάμε στο νοσοκομείο για να γίνει καλύτερα”.

Έτσι, με το πτώμα της γυναίκας στο αυτοκίνητο, έβαλε τις κόρες τους μέσα και πήγαν μαζί στο χωράφι, που βρισκόταν περίπου 45 λεπτά μακριά. Εκεί έβαλε τέλος στις ζωές των δύο αθώων κοριτσιών.

Πηγή: Fox

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ