Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Μόνικα Μπελούτσι – ΦΩΤΟ

Νέος και ωραίος είναι ο καινούργιος έρωτας της Μόνικα Μπελούτσι.

Το όνομά του είναι Νικολά Λεφέβρ, είναι Γάλλος καλλιτέχνης και γνώρισε την Μόνικα Μπελούτσι το περασμένο καλοκαίρι, ενώ πολλά γαλλικά δημοσιεύματα μιλούν ήδη για έναν μεγάλο έρωτα.

Συγκεκριμένα, ο Λεφέβρ είναι ιδιοκτήτης γκαλερί στο Παρίσι καθώς και μανιώδης συλλέκτης αντικών και παλαιών αντικείμενων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια.

Η Μόνικα Μπελούτσι σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε παραδεχθεί ότι είναι ερωτευμένη.

Η 54χρονη που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Paris Match, μίλησε για τα πάντα… για το διαζύγιο της από τον Βενσάν Κασέλ και τις νέες αρχές τόσο στην υποκριτική της καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή.

«Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου», τόνισε μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ