Φρίκη: Σκότωσε και βίασε 11 γυναίκες για να εκδικηθεί την άπιστη σύζυγό του – ΦΩΤΟ

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση ενός κατά συρροή δολοφόνου σε Ουκρανία, Ρωσία και Ουζμπεκιστάν, ο οποίος για να εκδικηθεί τη σύζυγό του που τον απάτησε, σκότωσε 11 γυναίκες σε τρεις χώρες. Επιπλέον, βίασε τα περισσότερα από τα θύματά του πριν ή μετά τον φόνο, όπως ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Σε μία περίπτωση, ο Μπαχτίγιορ Ματιακουμπόφ αποκεφάλισε μία γυναίκα και στη συνέχεια ασέλγησε στο πτώμα της.

Πάντως, ο 45χρονος φέρεται να μισούσε τις γυναίκες από την παιδική ηλικία.

Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στην Ουκρανία για τρεις φόνους και τώρα θα δικαστεί στη Μόσχα για τον φόνο άλλων πέντε γυναικών. Μεταξύ των θυμάτων είναι η 26χρονη Γιούλια Λεμπεζίνα, υπάλληλος σε sex shop στη Μόσχα την οποία μαχαίρωσε 20 φορές ενώ στη συνέχεια έκλεψε χρήματα και ένα σεξουαλικό βοήθημα από το κατάστημα.

Μετά τη Μόσχα αναμένεται να εκδοθεί στη χώρα του, το Ουζμπεκιστάν, όπου κατηγορείται για άλλους τρεις φόνους.

Σε ένα πάρκο στη Μόσχα σκότωσε και βίασε την 36χρονη Γιούλια Αντίποβα που του έκανε οτοστόπ, της οποίας το πτώμα βρέθηκε έπειτα από τρία χρόνια. Στις αρχές του 2015 σκότωσε τη 40χρονη Ελμίρα Γκουσένκο σε άλλο πάρκο. Σε ένα ταξίδι στην Ουκρανία βίασε και σκότωσε τρεις γυναίκες μέσα σε δέκα ημέρες, σύμφωνα με δικαστήριο του Κιέβου. Ένα από τα θύματά του ήταν μια 77χρονη γυναίκα.

Βίντεο της αστυνομίας του Κιέβου δείχνει τον δράστη των αποτρόπαιων εγκλημάτων να εξηγεί πώς σκότωσε ένα θύμα και εγκατέλειψε τη σορό. Επιτέθηκε και λήστεψε μία γυναίκα που πουλούσε λουλούδια η οποία ευτυχώς επιβίωσε. Στις 4 Απριλίου του 2015 επέστρεψε στη Ρωσία όπου σκότωσε και βίασε την 34χρονη Νατάλια Γιέλκινα.

Τέσσερις ημέρες μετά φέρεται να σκότωσε την υπάλληλο του sex shop ενώ στα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχει υλικό από κάμερα ασφαλείας όπου απεικονίζεται ο άνδρας να σκοτώνει την άτυχη γυναίκα. Επέστρεψε στην Ουκρανία όπου συνελήφθη ενώ έπινε μπίρα σε ένα καφέ.

Ο επικεφαλής της έρευνας ανέφερε ότι κατά την κατάθεση επιβεβαιώθηκε ότι μισούσε τις γυναίκες από την παιδική ηλικία. “Αν δεν με είχατε συλλάβει, θα είχα κάνει και άλλο φόνο. Θα σκότωνα απόψε, δεν θα σταματούσα” φέρεται να είπε.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ