Έντονος ο ανταγωνισμός για την πιο όμορφη αστυνομικό της Γερμανίας – H Άντριαν φεύγει… η Ναντίν έρχεται – ΦΩΤΟ

Στήθος με στήθος μάχονται για τον τίτλο της πιο όμορφης οι γυναίκες αστυνομικοί στη Γερμανία. Μετά την αναγνώριση της 34χρονης Αντριαν Κολσζαρ ως της πιο όμορφης αστυνομικού της χώρας, η οποία πήρε και έξι μήνες άδεια από τη δουλειά της για να απολαύσει τις χαρές της δόξας της, ήρθε η σειρά της 28χρονης αστυνομικού, Ναντίν Μπερνάις που στέφθηκε Μις Γερμανία και θα πάρει έναν χρόνο άδεια από το Σώμα για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του τίτλου ομορφιάς.

Και οι δύο γυναίκες είναι από τη Δρέσδη. Οι ανώτεροι της Κόλσζαρ της ζήτησαν να αποφασίσει αν θα επιλέξει την Αστυνομία ή το μόντελινγκ κι έτσι εκείνη έπειτα από ταξίδια σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Άμστερνταμ και Κέιπ Τάουν, αποφάσισε να διακόψει την άδειά της και να γυρίσει στη δουλειά.

Έτσι, πλέον, αναμένεται να επισκιαστεί από την Μπερνάις η οποία στην επιτροπή των καλλιστείων περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία 18 χρονών και μετακόμισε στη Βάδη-Βυρτεμβέργη όπου αναζήτησε εργασία και έκανε νέο ξεκίνημα.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ