Ξεκατινιάσματα στο Facebook: Τρελός καβγάς γυναίκας με τη μητέρα του πρώην της για ένα φόρεμα – ΦΩΤΟ

Μία 21χρονη πιάστηκε τρελό καβγά με τη μητέρα του πρώην της εξαιτίας μίας φωτογραφίας που εκείνη ανήρτησε στον λογαριασμό της στο facebook.

Η πρώην… πεθερά πόζαρε φορώντας το φόρεμα της 21χρονης το οποίο η κοπέλα είχε ξεχάσει στο σπίτι του έπειτα από μια βραδιά πάθους με τον αγαπημένο της. Μόλις η νεαρή γυναίκα αντίκρισε τη μητέρα του πρώην να φορά το σέξι φόρεμά της εξοργίστηκε και άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις που η άλλη γυναίκα δεν τις άφησε αναπάντητες, λέγοντας ότι πίστεψε πως μια φίλη είχε αφήσει το φόρεμα και εκείνη το φόρεσε.

“Ημασταν για λίγο καιρό μαζί, κάτι σαν φίλοι με προνόμια” είπε η Λίλι Χέινς από το Χαμφσάιρ εξηγώντας πώς άφησε το φόρεμά της στην κρεβατοκάμαρά του. Η Καρολάιν Ίστγουντ ειρωνεύτηκε τη Λίλι λέγοντας ότι μάλλον ζηλεύει που καταφέρνει αν και σχεδόν 20 χρόνια μεγαλύτερή της να φορά το ίδιο φόρεμα και μάλιστα να της πηγαίνει καλύτερα απ’ ό,τι στην ίδια τη Λίλι, η οποία έγινε μπαρούτι και της απάντησε ότι ενώ φορούσε αυτό το φόρεμα είχε κάνει σεξ με τον γιο της. Η κόντρα συνεχίστηκε με βαριές εκφράσεις εκατέρωθεν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ