Στη φυλακή παντρεμένη καθηγήτρια που πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ με 15χρονο μαθητή της – ΦΩΤΟ

Σε 20 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε καθηγήτρια σε χριστιανικό σχολείο καθώς πιάστηκε στα πράσα από τον σύζυγό της να κάνει σεξ με τον 15χρονο μαθητή της.

Η Άντρεα Μπάμπερ, 30 ετών, είχε σεξουαλική σχέση με τον μαθητή της το 2017. Δήλωσε ένοχη για βιασμό και συνέργεια σε σεξουαλική παραβατικότητα ανηλίκου, αλλά απέρριψε περισσότερες από 20 κατηγορίες που της απέδιδαν περιλαμβανομένων του σοδομισμού και της προσφοράς μαριχουάνας σε ανήλικο. Πλέον θα θεωρείται δράστης σεξουαλικού αδικήματος.

Η Μπάμπερ ήταν καθηγήτριας στη Χριστιανική Ακαδημία του Σπρίνγκφιλντ των ΗΠΑ, ενώ συνελήφθη το 2017 όταν ο πατέρας του θύματος έλαβε ανώνυμο email όπου τον ενημέρωνε για τη σχέση. Στο email ο άγνωστος αποστολέας ρωτούσε τον πατέρα του παιδιού αν γνώριζε πως ο γιος του είχε σεξουαλική σχέση με την Μπάμπερ.

Μαζί με το ηλεκτρονικό μήνυμα είχαν αποσταλεί και αρκετές φωτογραφίες που απεικόνιζαν την καθηγήτρια στο κρεβάτι με την καθηγήτρια.Ο άνδρας το κατήγγειλε στην αστυνομία. Παράλληλα, ο σύζυγος της Μπάμπερ έκανε αναφορά στις υπηρεσίες παιδικής προστασίας όταν βρήκε τη σύζυγό του με τον μαθητή σχεδόν γυμνούς στο κρεβάτι τους. Οι δυο τους έκαναν σεξ καθημερινά από το 2016. Η Μπάμπερ απολογήθηκε προς το θύμα της και την οικογένειά του ενώ πέρα από την ποινή φυλάκισης πλήρωσε και 1.100 δολάρια στο θύμα της για ψυχολογική υποστήριξη.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ