Το σπαρακτικό γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της -ΦΩΤΟ

Μία ιδιόχειρη επιστολή πέντε σελίδων έστειλε τον Αύγουστο η Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της Τόμας εκλιπαρώντας τον να σταματήσει επιτέλους να δίνει συνεντεύξεις δυσφημώντας την, επινοώντας ιστορίες και κατηγορώντας τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι. Η Μέγκαν του λέει ότι της ράγισε την καρδιά με όλες αυτές τις δηλώσεις εναντίον της μετά τον γάμο της. Του ζητάει να μην μιλάει πλέον στον Τύπο, του επισημαίνει ότι τον βοήθησε και τον προστάτευσε όπως μπορούσε ενώ εκείνος πυροδότησε τις φήμες που κατασκεύασε η άλλη κόρη του την οποία ελάχιστα γνωρίζει η ίδια.

Ειδικοί γραφολόγοι ερμηνεύουν κάθε λέξη αλλά και τον γραφικό χαρακτήρα της Δούκισσας του Σάσεξ αναφέροντας ότι οι επιλογές των λέξεων, ο τρόπος που πατάει το στυλό στο χαρτί αλλά και η γραφή της αποδεικνύουν τον χαρακτήρα της. Μιλώντας στην Daily Mail, η γραφολόγος Έμα Μπας αναφέρει ότι η Μέγκαν είναι ναρκισσίστρια και επιδειξιομανής, ότι το γράμμα της είναι έντονα στιλιζαρισμένο και η επιλογή των λέξεων έχει γίνει με πολύ μεγάλη προσοχή. Πατάει καλά το στυλό στο χαρτί της, κάτι που δείχνει ότι τα κίνητρά της είναι φυσικά, συναισθηματικά αλλά και υλικά. Έχει αυτοέλεγχο και είναι συγκρατημένη” λέει η Μπας.

Όπως επισημαίνει: “Δεν είναι αυθόρμητη ή δημιουργική γυναίκα αλλά άριστη ερμηνεύτρια με άψογη στρατηγική. Υπάρχει ισχυρή δεξιά κλίση στη γραφή της. Διακατέχεται από έντονο συναίσθημα ενώ έχει τεράστια ενέργεια, αλλά παράλληλα έχει αυτογνωσία και αυτοδιάθεση. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή έχει άγχος και ο υπερβολικός έλεγχος της πένας δείχνει κάποια ανησυχία, ενώ η ανομοιογένεια των γραμμάτων και των λέξεων υποδεικνύει ανησυχία για αυτοέλεγχο, αλλά όχι τόσο έντονη”. Σε άλλο σημείο και υπεραναλύοντας την επιστολή η Μπας χαρακτηρίζει τη Μέγκαν “φιλόδοξη και πεισματάρα, αδύνατο να παραιτηθεί από τις σκέψεις της, ενώ δουλεύει σκληρά και επιτυγχάνει τους στόχους της”.

Η Τρέισι Τρούσελ, σύμβουλος γραφολόγος αναφέρει ότι το συναισθηματικό βάρος πέφτει στα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι έχει έντονο το συναισθηματικό παράγοντα. Θέλει να είναι φιλική και να δείχνει συνεργάσιμη, επίσης επιθυμεί να επικοινωνεί και να εκφράζει τη σκέψη της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ