Σκοτώθηκε στις σκάλες του μετρό, μεταφέροντας το καροτσάκι με το μωρό της

Μια 22χρονη μητέρα σκοτώθηκε όταν έπεσε από τις σκάλες σε σταθμό του υπόγειου σιδηροδρόμου της Νέας Υόρκης ενώ μετέφερε το βρεφικό καροτσάκι της κόρης της.

Σύμφωνα με το BBC ,η Μαλέζια Γκούντσαν βρέθηκε νεκρή στην αποβάθρα του σταθμού του νεοϋορκέζικου μετρό 7th Avenue Station και 53rd Street το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ενός έτους κόρη της, η Ράιλι, βρέθηκε έχοντας τις αισθήσεις της και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου. Δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά και βρίσκεται με μέλη της οικογενείας της. Το περιστατικό αυτό επαναφέρει το ζήτημα της δυνατότητας πρόσβασης στο μετρό της πόλης.Ο αδελφός της δήλωσε ότι η αδελφή του έκανε τα ψώνια της στην πόλη και μετέφερε “πολλές σακούλες μαζί με το μωρό στο βρεφικό καρότσι”.Μόνο το 24% από τους 472 σταθμούς του μετρό τηςΝέας Υόρκης χαρακτηρίζονται προσβάσιμοι, σύμφωνα με μια έκθεση του ελεγκτή της Πόλης της Νέας Υόρκης Σκοτ Στρίνγκερ, το χαμηλότερο ποσοστό στην χώρα.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, δεν υπάρχει ανελκυστήρας στον σταθμό της 7th Avenue.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ